TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadsassistent till internationellt företag

Vi söker dig som vill jobba som marknadsassistent på ett välkänt bolag inom bilbranschen i norra Stockholm. Läs mer här!

Hos vår kund får du möjlighet att jobba på ett internationellt företag med marknad och kommunikation. Som marknadsassistent kommer du jobba nära verksamheten med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter. Här blir du en del av ett familjärt mångkulturellt företag med god gemenskap på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Det här är ett internationellt företag i en bransch som ständigt utvecklas. Det är en bred roll med eget ansvar där du blir en del av ett team som välkomnar dig och främjar din utveckling.

Som konsult via oss arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Marknadsassistent kommer du ha arbetsuppgifter som: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett längre konsultuppdrag på heltid som förväntas starta så snart rätt person kan vara på plats på företaget. Under introduktionen kommer du få gå parallellt med en kollega. Du kommer att jobba tillsammans med cirka 100 kollegor på företagets kontor i norra Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under vardagar mellan 8:30-17:00.

VEM ÄR DU?

Då detta är en bred roll med stort eget ansvar har du tidigare erfarenheter som Marknadsassistent. Rollen innebär kommunikationsmedel via broschyrer, sociala medier och företagets hemsida vilket gör att vi tänker att du har en bakgrund inom marknadskommunikation. Detta är ett internationellt företag och för att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du orädd och testar gärna nya arbetssätt. Du värdesätter din utveckling och följer gärna med på företagets utvecklingsresa.

Alla lediga jobb