TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadskommunikatör till Arbesko i Kumla

Spännande roll för dig som vill arbeta brett inom marknad och kommunikation.

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en kreativ och koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig! Vi söker nu en marknadskoordinator / kommunikatör till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Bli en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien. Du rapporterar till chef Produkt och Marknad.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra avdelningen för Marknad och Produktutveckling. I gruppen finns ytterligare fyra personer där ni arbetar tätt tillsammans. Ni har också externa samarbetspartners som t ex fotografer, byråer och trycksaksleverantörer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko och marknadskollegor inom Bergman & Beving samt med externa partners.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och gärna ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Du är van användare av att arbeta i webbpubliceringsverktyg (CMS) och att administrera sociala medier. Vi ser också att du har erfarenhet i Adobe-programmen men även med rörlig media. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Som person är du kommunikativ, nyfiken, lösningsorienterad och med ett starkt engagemang. Vidare är du strukturerad samt har en naturlig förmåga att skapa goda relationer. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Alla lediga jobb