TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadskoordinator till Weidmüller i Malmö

Har du en utbildning eller erfarenhet inom marknad och vill arbeta med marknadsföring på nordisk nivå i ett tekniskt bolag?

Weidmüller i Malmö utökar sitt marknadsteam med en marknadskoordinator som kommer att arbeta mot Norge och Finland. Som koordinator inom marknad kommer du att få en bred, serviceinriktad och varierad roll. Stort fokus ligger på digital marknadsföring, men innefattar även planering av mässor och bistå försäljningsorganisationen med marknadsmaterial. Du kommer att arbeta tätt med din kollega inom marknad och tillsammans säkrar ni leveransen av marknadskommunikation till den nordiska marknaden.

Ditt anställningserbjudande

Som marknadskoordinator hos Weidmüller får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Weidmüller marknadsför och säljer kundanpassade lösningar och produkter inom el/automation. Som marknadskoordinator blir du en del av ett internationellt och stabilt företag med en familjär kultur. Vi tycker att det är viktigt att ge dig en god introduktion i arbetet, och kommer förutom utbildning i rollen att ge dig en mentor som kommer vara ett bra stöd för dig in i rollen. Arbetstidsförkortning, bonus, friskvårdsbidrag, eget kontor, laddmöjligheter till bilen och betald parkering är några av de förmåner som du erbjuds hos oss på Weidmüller.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att arbeta på kontoret som ligger på promenadavstånd från Hyllie med goda pendlingsmöjligheter. På kontoret i Malmö arbetar ett 30-tal personer inom bland annat sälj, customer support, lager, inköp, HR och ekonomi. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen. Du kommer att arbeta tätt med din kollega på marknad och rapportera till Marknads- och försäljningschefen. Rollen kan komma att innefatta resor (vid tex. mässor) och antalet övernattningar per år uppskattas till ca10 st.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en utbildning inom marknadsföring och / eller erfarenhet inom marknadsföring. Då du i rollen kommer att kommunicera på både svenska och engelska, söker vi dig med goda kunskaper i båda språken. Du har goda kunskaper i Office-paketet.

Du är en relationsinriktad och därmed bra på att skapa och bibehålla relationer. Du är kommunikativ och får energi av kontakten med andra. Att vara serviceinriktad med en vilja att hjälpa andra är andra av dina styrkor. Du tar även ansvar för att leverera med kvalitet inom ditt område och ser till att möta uppsatta mål. Du bidrar till teamet med din positiva inställning och lösningsorienterade sätt.

Alla lediga jobb