TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadsgeneralist till Thermia

Nu söker vi dig som vill jobba i en bred och utvecklande roll inom marknad till Thermia Värmepumpar i Arvika!

Söker du en spännande och utvecklande roll inom marknadsföring? Är du även en skicklig kommunikatör med god känsla för ordning och reda, färg och form? Bra! Thermia Värmepumpar expanderar och utökar nu sitt team Marknad Sverige med en person inom marknad. Vi söker dig som vill bli en del av ett starkt och framgångsrikt marknads-team! I rollen kommer du vara nyckelpersonen som håller samman teamets marknadsinitiativ och ser till att det genomförs på ett smidigt sätt.

Låter det som rollen för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Inom Marknad Sverige och säljorganisationen på Thermia Värmepumpar erbjuder vi ett omväxlande och varierande jobb inom marknadsområdet. Du kommer att ingå i ett team med goda, energiska och motiverade kollegor som står inför spännande utmaningar på en växande marknad för framtidens smarta uppvärmning.

Du kommer tillhöra Marknad Sverige inom Thermias säljorganisation och placeringsort är Arvika med möjlighet till en viss del distansarbete, alternativt placeringsort Örebro med viss del av veckan i Arvika.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att du får jobba brett med stöd i marknadsfrågor för Thermia Värmepumpar på den svenska marknaden. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att:

• Producera grafiskt material för print och digitala medier.
• Administrera och skapa innehåll för hemsida.
• Inneha visst redaktörskap för sociala media.
• Stödja återförsäljare och regionchefer med marknadsmaterial, mässmonterbokningar, underhåll av kunddata i CRM-system med mera.
• Delta i kommunikationsprojekt med interna och externa partners.

Värt att veta

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 250 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 3 400 anställda i hela koncernen.

 

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har god kompetens och erfarenhet inom Adobe Creative Suite. Ett skallkrav för rollen är att du har goda kunskaper i Indesign. 

Om du tidigare administrerat hemsidor och besvarat kundfrågor i sociala media är detmeriterande. Du är van vid PowerPoint och inte främmande för Excel. Då uppdraget även innehåller viss textbearbetning och kontakt med regionchefer och återförsäljare ser vi att du kommunicerar väl i både tal och skrift. 

Vi letar efter dig som har ett stort engagemang och är nyfiken, social och en naturlig problemlösare. Du tar gärna egna initiativ, arbetar självständigt och utför olika uppgifter inom avdelningen. Du är prestigelös, välstrukturerad och gillar en bred roll som är både kreativ och administrativ.

Även om kompetens inom nyckelprogram är betydande, så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Alla lediga jobb