TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadskoordinator till Apirosport i Helsingborg

Kreativ Marknadskoordinator till Apirosport i Helsingborg

Apirosport Sweden AB är en av de marknadsledande aktörerna i att erbjuda helhetslösningar av gym- och träningsutrustning, utbildning samt service av högsta klass. Företaget servar sina kunder med allt från planering av inredning till installation, finansiering och uppföljning. Vi söker nu en kreativ och lösningsorienterad Marknadskoordinator. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Apirosport arbetar med ledande varumärken så som Star Trac, Nautilus, Stairmaster, Schwinn, Reebok och Ziva. Kunderna är främst gym, idrottsföreningar, träningsanläggningar, bostadsrättsföreningar, hotell & SPA samt företag med friskvårdssatsning. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg men även personal i Göteborg och Stockholm. Du erbjuds en bred roll inom marknadsföring där din idérikedom och produktiva sida för att bistå företaget i varumärkesbyggandet kommer att ha ett högt värde.  

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Gym på kontoret
Gym på kontoret
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är en bred och operativ roll där du arbetar nära VD och säljorganisationen. Apirosport är i ett spännande skede där man bl a lanserar sitt eget varumärke Ulteron där du kommer samarbeta mycket med dedikerad säljare för Ulteron. 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som marknadskoordinator ser vi att du är nyfiken och du motiveras av att driva dina arbetsuppgifter framåt. Vidare är du kreativ och bidrar med nya idéer och perspektiv. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir utförda i tid. Vidare är du grundlig och strukturerad, samt uppmärksam på detaljer som andra ofta missar. Du har ett intresse att fånga upp insikter från kunddata och omvandla detta till konkreta aktiviteter. Slutligen är nytänkande, ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt uppskattat.

 

Alla lediga jobb