TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadskoordinator till Nordion Energi

Kreativ Marknadskoordinator till Nordion Energi i Falköping

Vi söker dig som vill anta rollen som Marknadskoordinator på framgångsrika Nordion Energi. Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya Marknadskoordinator! Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Koncernen Nordion Energi består av Falbygdens Energi, Weum och Swedegas. Rollen är placerad på Falbygden Energis kontor i Falköping där du också har flera kollegor. Du rapporterar till Chef för Kund & Marknad som sitter i Malmö tillsammans med en ytterligare kollega på Marknadsavdelningen. I din roll som Marknadskoordinator så interagerar du med hela organisationen. Du samarbetar främst med sälj, kundservice och kommunikationsavdelningen. Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du rapporterar till Chef för Kund & Marknad som sitter i Malmö med en ytterligare kollega på Marknadsavdelningen.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som marknadskoordinator ser vi att du är nyfiken och du motiveras av att driva dina arbetsuppgifter framåt. Vidare är du kreativ och bidrar med nya idéer och perspektiv. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir utförda i tid. Vidare är du grundlig och strukturerad, samt uppmärksam på detaljer som andra ofta missar. Du har ett intresse att fånga upp insikter från kunddata och omvandla detta till konkreta aktiviteter. Slutligen är nytänkande, ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt uppskattat.

Alla lediga jobb