TNG
Marknadskoordinator till Weidmüller i Malmö

Marknadskoordinator till Weidmüller i Malmö

Vill du arbeta i en bred roll inom marknad? Sök då tjänsten som marknadskoordinator på Weidmüller i Malmö!

Arbetsgivare Weidmüller AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-11
Parkering Parkering
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Angelina Nilsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta i en bred roll inom marknad? Sök då tjänsten som marknadskoordinator på Weidmüller i Malmö!

Som marknadskoordinator på Weidmüller i Malmö får du möjlighet att arbeta i en bred roll där du har ansvar för marknadskommunikationen för de nordiska marknaderna (Sverige, Danmark och Finland). Du får chans att marknadsföra ett starkt och välkänt varumärke inom el/automation. Här får du chans att bidra med din kompetens och erfarenhet inom marknadsföring. Du blir del av en arbetsplats med ett familjärt klimat som ingår i ett internationellt bolag där din roll som marknadskoordinator är central. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Weidmüller har en given plats på marknaden inom el- och automation och har ett varumärke som står för kvalitet. Du får möjlighet att marknadsföra våra konkurrenskraftiga produkter och tekniska lösningar på den nordiska marknaden. Du kommer som ensamt ansvarig för marknadskommunikationen för de tre nordiska länderna (Sverige, Danmark och Finland) få frihet att säkerställa att marknadsföringen följer de planer som finns. Förutom möjligheten att arbeta för ett starkt varumärke så får du chans att bli del av ett företag med prestigelös kultur. Hos oss tar man ansvar för sitt område samtidigt som man arbetar tillsammans för att lösa problem som uppstår. Arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och betald parkering är några av de förmåner som du erbjuds hos oss på Weidmüller.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som marknadskoordinator ansvarar du för företagets marknadsföring i Norden och arbetar nära företagets ledning och det globala marknadsteamet. I rollen ingår implementering av de globala marknadsstrategierna på den nordiska marknaden. I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • planera och genomföra produktlanseringar, mässor (ca 5 per år) och andra externa marknadsaktiviteter.
  • hålla kontakt med och bistå grossister med marknadsmaterial.
  • producera demonstrationsmaterial till Weidmüllers utställningsbuss och ansvarar för dess drift.
  • tillsammans med Weidmüllers ledning upprätta en årlig och marknadsplan.
  • budgetansvar.
  • administrera marknadsanalyser och kundundersökningar.
  • administrera Weidmüllers digitala närvaro på de nordiska webbplatserna och på LinkedIn.
  • ta fram nyhetsbrev, press- och annonsmaterial.
  • beställa och administrera utskick av marknadsmaterial, såsom broschyrer, kataloger och mässmaterial.
  • övriga administrativa uppgifter så som posthantering och inköp av kontorsmaterial.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på kontoret som ligger på promenadavstånd från Hyllie med goda pendlingsmöjligheter. På kontoret i Malmö arbetar ett 30-tal personer inom bland annat sälj, customer support, lager, inköp, HR och ekonomi. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen. Då du kommer att närvara på mässor och liknande evenemang så ingår ca 25 övernattningar per år i tjänsten.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande uppgifter där digital marknadsföring har varit ett tydligt inslag och där planering av och genomförande av mässor har ingått i ditt ansvarsområde. Har du erfarenhet av sociala medier och SEM är det meriterande liksom eftergymnasial utbildning inom marknadsföring. Du har erfarenhet av att arbeta i Photoshop, Indesign samt Officepaketet. Då marknadsföringen till stor del sker på engelska och svenska så behöver du ha goda kunskaper i båda språken.

Då du kommer att arbeta med planering av marknadsaktiviteter så behöver du ha ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Som ensamt ansvarig för marknadsföringen i norden och då du har dina globala marknadskollegor på distans så söker vi dig som är ansvarstagande och med en förmåga att arbeta självständigt.  Eftersom arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer ställas inför olika frågeställningar söker vi dig med en god problemlösningsförmåga.

Weidmüller AB

Weidmüller AB

Partner inom Industrial Connectivity. Som erfarna experter hjälper vi våra kunder och partner över hela världen med produkter, lösningar och tjänster i industriell miljö för kraft, signal och data. Vi är bekanta med deras industrier och marknader och medvetna om kommande tekniska utmaningar. Därför utvecklar vi kontinuerligt innovativa, hållbara och praktiska lösningar för deras individuella behov. Tillsammans sätter vi standarder inom Industrial Connectivity. Weidmüllerkoncernen har produktionsanläggningar, försäljningsbolag och representanter i mer än 80 länder med 4 400 anställda. Läs mer påwww.weidmuller.se Let´s connect.

Arbetsgivare Weidmüller AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-11
Angelina Nilsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Axel Danielssons väg 271, Malmö