TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadschef till FAR i centrala Stockholm

Nu söker FAR en marknadschef för att ta nästa steg i sin digitala resa

Har du erfarenhet som marknadsansvarig och söker nu nya utmaningar? Har du jobbat som marknadschef med digital utveckling? Gillar du blandningen mellan att både jobba med operativ och strategiska frågor? Just nu letar FAR efter förstärkning till marknadsavdelningen för att utveckla verksamheten. Vi anställer löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På FAR får du mycket eget ansvar att forma rollen och processerna. Du kommer att få jobba med många kollegor, samarbetspartner och kunder som håller hög kunskapsnivå inom sina respektive specialistområden. FAR har ett starkt varumärke som står för god kvalitet och har en lojal kundbas.

FAR satsar på sin personal och erbjuder även ett bra förmånspaket till sin personal. Som anställd får du tillgång till många förmåner som inkluderar tjänstepension (sjukpension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada och efterlevandeskydd), friskvårdsbidrag på 4 600 kr/år, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård med regelbunden hälsokontroll, rabatterad privat sjukvård för anhöriga via företagshälsovården samt influensavaccination. Bolaget erbjuder också subventionerad massage på jobbet, möjlighet till personalbil/personalcykel samt betalda startavgifter till vissa motionslopp.

Du arbetar 37,5 timmar/vecka med 32,5 timmar/vecka under sommarmånaderna juni, juli och augusti.

 

Centralt kontor
Centralt kontor
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som marknadschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för FAR:s marknadsföring och webbförsäljning. En viktig del av ditt arbete blir att blicka framåt för att sedan nyttja tekniken och på bästa sätt utveckla verksamheten. Till din hjälp har du en webbansvarig som du blir personalansvarig chef för. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från kontoret på Fleminggatan några minuters gångväg från Centralstationen. Tjänsten är på heltid och börjar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat som marknadschef/ansvarig och har god kunskap om digitala processer och hur man bäst implementerar dessa i FAR:s utbildningsverksamhet. Eftersom marknadsavdelningen är liten och kontaktytorna mot leverantörer många kräver jobbet att du kan hantera både operativa detaljfrågor och strategiska frågor. Du har också god förmåga att prioritera bland de olika projekt som drivs.

Som person är du driven, tar initiativ och gillar att förändra verksamheter. Du är en god kommunikatör och bra på att skapa starka samarbeten både internt och externt.

Alla lediga jobb