TNG
Marknadschef till FAR i centrala Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Marknadschef till FAR i centrala Stockholm

Nu söker FAR en marknadschef för att ta nästa steg i sin digitala resa

Arbetsgivare FAR AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-13
Centralt kontor Centralt kontor
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Hendrik Christiansson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker FAR en marknadschef för att ta nästa steg i sin digitala resa

Har du erfarenhet som marknadsansvarig och söker nu nya utmaningar? Har du jobbat som marknadschef med digital utveckling? Gillar du blandningen mellan att både jobba med operativ och strategiska frågor? Just nu letar FAR efter förstärkning till marknadsavdelningen för att utveckla verksamheten. Vi anställer löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På FAR får du mycket eget ansvar att forma rollen och processerna. Du kommer att få jobba med många kollegor, samarbetspartner och kunder som håller hög kunskapsnivå inom sina respektive specialistområden. FAR har ett starkt varumärke som står för god kvalitet och har en lojal kundbas.

FAR satsar på sin personal och erbjuder även ett bra förmånspaket till sin personal. Som anställd får du tillgång till många förmåner som inkluderar tjänstepension (sjukpension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada och efterlevandeskydd), friskvårdsbidrag på 4 600 kr/år, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård med regelbunden hälsokontroll, rabatterad privat sjukvård för anhöriga via företagshälsovården samt influensavaccination. Bolaget erbjuder också subventionerad massage på jobbet, möjlighet till personalbil/personalcykel samt betalda startavgifter till vissa motionslopp.

Du arbetar 37,5 timmar/vecka med 32,5 timmar/vecka under sommarmånaderna juni, juli och augusti.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som marknadschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för FAR:s marknadsföring och webbförsäljning. En viktig del av ditt arbete blir att blicka framåt för att sedan nyttja tekniken och på bästa sätt utveckla verksamheten. Till din hjälp har du en webbansvarig som du blir personalansvarig chef för. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Kontinuerligt arbeta med digital försäljning och trafikoptimering på samtliga FAR:s webbplatser
  • Skapa och underhålla kundresor i MS Dynamics Marketing
  • Planera marknadsaktiviteter som driver försäljning och varumärke
  • Driva leadsgenerering och den digitala försäljningen utifrån kunders besök på FARs hemsida och sociala medier
  • Se över webben, analysera och utveckla metoder för en ökad konvertering
  • Samordna marknads- och webbaktiviteter
  • Kontakt med leverantörer av t.ex. grafiskt material, analys osv
  • Samverka med försäljningschef, affärsområdeschef samt gruppchefer för förlag och utbildning

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från kontoret på Fleminggatan några minuters gångväg från Centralstationen. Tjänsten är på heltid och börjar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat som marknadschef/ansvarig och har god kunskap om digitala processer och hur man bäst implementerar dessa i FAR:s utbildningsverksamhet. Eftersom marknadsavdelningen är liten och kontaktytorna mot leverantörer många kräver jobbet att du kan hantera både operativa detaljfrågor och strategiska frågor. Du har också god förmåga att prioritera bland de olika projekt som drivs.

Som person är du driven, tar initiativ och gillar att förändra verksamheter. Du är en god kommunikatör och bra på att skapa starka samarbeten både internt och externt.

FAR AB

FAR AB

FAR utvecklar ekonomi-Sverige och ger näringsliv och samhälle tydliga spelregler, rätt kompetens och tillförlitlig information. FAR är en branschorganisation inom redovisning, revision och rådgivning, och är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag inom ekonomiområdet med cirka 300 årliga utbildningstillfällen. FAR har även den ledande tjänsten för digital tillgång till regler och handledning inom ekonomiområdet, FAR Online.
FAR har cirka 5 000 medlemmar och cirka 1 000 anslutna medlemsföretag. FAR:s medlemmar är auktoriserade och godkända revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, auktoriserade skatterådgivare, auktoriserade lönekonsulter och specialister samt små och stora företag inom redovisning, revision och rådgivning. Revisorer auktoriseras av Revisorsinspektionen, som också utövar myndighetstillsyn. FAR auktoriserar redovisningskonsulter, lönekonsulter och skatterådgivare och utövar kvalitetskontroll över dessa.
FAR hjälper branschen att göra nytta för näringsliv och samhälle. FAR:s uppdrag från medlemmarna är att klargöra god yrkessed, paketera och förmedla kunskap samt att driva opinionsbildning.

Arbetsgivare FAR AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-13
Hendrik Christiansson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Fleminggatan 7