TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Maskiningenjör / Mechanical Engineer till Aritco

Är du maskiningenjör med genuint intresse för teknik och innovation? Aritco Lift söker en ny kollega till sitt R&D-team, Stockholm

Trivs du i breda och verksamhetsnära roller och vill vara en del av Aritcos R&D-team som utvecklar nya och
befintliga produkter? Aritco Lift är ett växande internationellt bolag och söker nu en Maskiningenjör / Mechanical Engineer till sitt framgångsrika R&D-team.
Som maskiningenjör på Aritico Lift har du möjlighet att vara med från start till mål i produktutvecklingsprocessen. Vi är banbrytare när det gäller att ta idéer och förvandla dem till verklighet, och vi vill att du ska vara en del av den resan.

Ditt anställningserbjudande

På Aritco är vi övertygade om att framgång nås genom engagerade, motiverade och kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi stora fräscha aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder såklart också friskvårdsbidrag och är anslutna till förmånsportalen Benify bland mycket annat. Här lyckas vi tillsammans och hoppas att du vill vara med på vår resa!
Som maskiningenjör på Aritco så kommer du att trivas i vårt stora och välutrustade lab som bland annat har ett 20 meter högt torn specialbyggt för testning av höga hissar. Vi erbjuder dig en öppen och inspirerande miljö där ditt bidrag kan göra skillnad.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Som maskiningenjör kommer du bland annat att:

 

Värt att veta

Som maskiningenjör på Utvecklingsavdelningen har du ett tätt samarbete med Aritcos inköps-, och produktionsorganisation. Alla finns under samma tak. Du kommer också ha kontakter med legotillverkare, leverantörer och universitetsstudenter i gemensamma projekt. Du rapporterar till Utvecklingschefen och arbetsplatsen finns i fina lokaler i Järfälla.

 

Våra förväntningar

Som person har du ett genuint tekniskt intresse, är pragmatisk, problemlösningsorienterad och kreativ. Du kan ta egna initiativ, är driven och arbetar såväl självständigt som i team. Vidare är du strukturerad, pedagogisk och kan anpassa din kommunikation.

 

Alla lediga jobb