TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Master Data Coordinator till kund i Malmö

Master Data Coordinator till kund i Malmö

Är du strukturerad och analytisk och har erfarenhet av Master Data Management?

Nu finns chans till ett längre uppdrag inom Master Data management med start omgående. Som Master Data Coordinator kommer du att säkerställa rätt data vid rätt tidpunkt i rätt system.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas pågå under ca 12 månader (föräldravikariat).

Hybridupplägg - där du förväntas vara på kontoret i centrala Malmö ca 50 %.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår bland annat:

 

Värt att veta

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Vi söker dig med minst ett års erfarenhet av master data management eller liknande. Du har en eftergymnasial utbildning inom informatik, ekonomi, teknik, supply chain eller motsvarande. 

Du bör ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt. Du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Svenska är meriterande men inget krav. 

Som person är du ansvarstagande, analytisk och strukturerad. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp samt ödmjuk som person. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalitet och uppsatta tidsramar.

 

 

 

Alla lediga jobb