TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Master Planner Orkla Confectionery & Snacks

Lockas du av en produktionsnära roll och att få jobba med planering och effektivisering längs hela supply-flödet?

Som Master Planner hos Orkla Confectionery & Snacks i Filipstad, får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom FMCG i Norden och Baltikum med välkända och starka varumärken inom snackas och kex. Du kommer jobba med planering och effektivisering av hela försörjningsflödet i nära samarbete med kollegor från olika avdelningar. Som Master Planner får du en central roll med möjlighet att både påverka och förbättra. Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett marknadsledande företag med välkända varumärken inom Confectionery & Snacks. Kulturen präglas av högt engagemang och en familjär stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är värdeord som guidar Orklas medarbetare att utmana sig själva men också att uppnå uppsatta affärsmål i en dynamisk och teamorienterad vardag. På Orkla Confectionery & Snacks i Filipstad verkar man för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Master planner på traded goods hos Orkla Confectionery & Snacks, har du en central roll för att säkerställa god tillgänglighet av produkter till Orklas kunder samt bibehålla en balanserad lagernivå. Ditt kontaktnät kommer vara brett, både internt mot säljavdelningen, lager, produktion, underhåll och kvalitet, men även externt mot leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Tjänsten är en heltidstjänst placerad i Filipstad eller Solna och rapporterar till Supply Chain Planning Manager på Orkla Confectionery & Snacks Sverige. Du blir en del av ett planeringsteam med demand planners, supply planners och production planners placerade i Filipstad på OLWs fabrik.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har: 

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och analytisk. Du drivs av nyfikenhet och vill ständigt utveckla och förbättra arbetsrutiner/processer tillsammans med gruppen. Den vi söker är en lagspelare som trivs i en tvärfunktionell, central position med förmåga att arbeta så väl operativt som taktiskt. 

Alla lediga jobb