TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Masterdata specialist BCP Mekonomen

Gillar du att vrida och vända på siffror? Sök rollen som Pris- och Masterdata specialist på Bileko Car Parts redan idag!

Vill du ta möjligheten att utvecklas och påverka samt forma din egen roll framåt? Både din analytiska och kommunikativa förmåga blir viktiga i att kunna driva det dagliga arbetet liksom att ta ägarskap över systemfrågor på BCP och Mekonomen Groups fortsatta tillväxtresa.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I den här rollen får du använda din analytiska kompetens och bidra till BCPs och Mekonomen Companys resa till att bli norra Europas ledande och mest kostnadseffektiva varuflöde, samt möjliggöra mobilitet -idag, imorgon och i framtiden.

Bileko Car Parts AB (BCP) är ett supportbolag inom Mekonomen Company som ansvarar för sortiment, inköp och logistik. Primärt stödjer BCP säljbolagen Mekonomen och MECA, men även andra delar inom koncernen. Du blir en del av en prestigelös organisation med stor teknisk och kommersiell kompetens.

Som Pris- och Masteradataspecialist, får du en varierad roll med en central funktion i prissättningen och som systemägare. Du jobbar med utveckling och förbättring av funktionalitet och effektivisering av processer i en utvecklande och dynamisk arbetsmiljö.

6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Som Pris- och Masterdataspecialist har du en viktig roll i att kontinuerligt säkerställa högsta kvalitet på BCPs artikeldata för bilreservdelar och tillbehör, samt bidra till ett väl utvecklat och fungerande system för prissättning.
Befattningen innefattar ett flertal olika arbetsuppgifter, men i huvudsak:

Värt att veta

Du kommer vara placerad på Mekonomen Groups huvudkontor vid Torsplan i nya Hagastaden i Stockholm. Du ingår i ett team på sju personer och rapporterar till Inköps- och Kategorichefen. Detta är en heltidstjänst med start så snart rätt person är på plats.

Våra förväntningar

För den här rollen tror vi att du har:

• Minst två års relevant arbetslivserfarenhet.
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, systemvetenskap eller ingenjörsvetenskap.
• Mycket god data- och systemvana (Excel, Access, systemkunskap i affärssystem som t. ex. AX, Enterprise).
• Erfarenhet av arbete inom artikelvård och masterdata, gärna från grossistorganisationer.
• God kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
• Erfarenhet av projektledning.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och analytisk. Du gillar att gillar att vrida och vända på siffror och kommer på sätt att effektivisera processer. Du har en stor servicekänsla samt har en stark drivkraft med god förmåga att ta egna initiativ. Du gillar att ta ansvar och sporras av att få styra över dina uppgifter på egen hand. Har du erfarenhet från arbete med masterdata i grossistorganisation eller ett bilintresse är det meriterande.

Alla lediga jobb