TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Matälskande Säljare till Unox i Stockholm

Söker du en spännande möjlighet att kombinera ditt matintresse med din erfarenhet av försäljning? Sök rollen som säljare på UNOX!

Är du en relationsorienterad individ med ett starkt säljdriv, mod och förståelse för hur restaurangvärlden fungerar? Som Active Marketing Chef för Stockholm och norra Sverige hos UNOX Scandinavia AB har du möjlighet att spela en avgörande roll i företagets framgång. Vi letar efter dig med erfarenhet inom försäljning och gärna ett intresse för mat, restaurang och köksbranschen. Det är nu du kan ta steget och utvecklas i en spännande position hos världens ledande tillverkare av professionella ugnar - UNOX Scandinavia AB.

Ditt anställningserbjudande

För den rätta kandidaten erbjuder UNOX en unik möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt internationellt företag med potential att skapa en karriär, både nationellt och internationellt. Vi investerar i din framtid med en grundlig onboarding-process som inkluderar initial träning och utbildning. Hos UNOX fokuserar vi på långsiktighet och erbjuder möjligheter för din personliga och professionella utveckling.

Du kommer att utgå ifrån UNOX kontor och showroom i Kista Bright i Stockholm, och vara en integrerad del av vårt svenska team. Dessutom kommer du att ha möjlighet att resa till UNOX huvudkontor i Padova, nära Venedig, för möten och utbildningar på regelbunden basis.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Förmånsbil
Förmånsbil
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Active Marketing Chef på UNOX omfattar ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som Active Marketing Chef på den svenska marknaden har du löpande kontakt med och besöker UNOX kunder, verksamma inom restauranger, storkök och bagerier, samt nya potentiella samarbetspartners. Som aktiv säljare på UNOX tillbringar du större delen av din arbetstid ute på fältet, nära dina kunder. I tjänsten har du tillgång till en Mercedesbuss, ett rullande showroom, utöver det fina showroom och kontor som du utgår ifrån i Kista Bright, Stockholm.

Lämplig bostadsort finns i Stockholm med omnejd.

Våra förväntningar

För att trivas och lyckas i rollen får du gärna ha erfarenhet från restaurang, storkök eller bageri, men viktigast är ett stort intresse för matlagning. Erfarenhet från säljande roller är viktigt. Du behöver behärska svenska flytande både i tal och skrift och vi vill även att din engelska är på en god nivå. Du behöver ha datorvana, körkort och genuint gilla att resa mycket i tjänsten. 

Som individ lyfter du gärna du din sociala kompetens och engagemang. Du är en problemlösare med förmågan att skapa möjligheter och öppna dörrar. Självständighet är en nyckelkvalitet för dig, och du har förmågan att arbeta målmedvetet och uthålligt för att etablera och stärka dina affärsrelationer. Vi och hela vår bransch står inför kommande utmaningar. För att möta dessa utmaningar är det viktigt att du visar motivation och vill vara med och bidra. Att arbeta inom en etablerad och stabil organisation ger trygghet och möjligheter så tillsammans kan vi ta siktet framåt!

Alla lediga jobb