TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Materialplanerare – II-VI – Stockholm

II-VI söker en Materialplanerare R&D med ansvar för att säkerställa material- och resursförsörjning till vår produktutveckling.

II-VI fortsätter på sin utvecklingsresa och genomgår en hel del spännande förändringar. Just nu söker vi en Materialplanerare R&D för att renodla och samla kompetens kring materialplaneringen för prototyper och produktion av våra komponenter. Som Materialplanerare R&D arbetar du i en produktionsnära roll där du är en länk mellan R&D och produktionen.

Ditt anställningserbjudande

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som Materialplanerare R&D blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Materialplanerare R&D stödjer du utvecklingsprojekten med planering och initiering av skivstarter, prototypmontering samt testning utifrån projektens och kundernas behov. Du säkerställer att prototyper har partnummer och är kostnadssatta korrekt samt ser till att de levereras till rätt mottagare, internt eller externt.

Under förproduktionsfasen räknar du på predikterade volymbehov, genomför kapacitetssimuleringar och kommunicerar dessa till produktionsenheterna.

Som projektens expert på befintliga MES-system stödjer du uppsättning av nya produkter i desamma. 

 

Värt att veta

I rollen som Materialplanerare R&D kommer du arbeta med flera projekt parallellt vilket innebär att du kommer ha många interna kontaktytor ex. produktionsplanerare, processintegratörer, projektledare, tekniska ledare, med fler. Du kommer att vara delaktig i kommunikationen med produktionsenheter utomlands.

Du blir en viktig brygga mellan R&D och produktion och hjälper till att säkerställa den framtida produktionskapaciteten.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en eftergymnasial examen inom relevant område, såsom Supply Chain, logistik eller liknande och / eller relevant arbetserfarenhet. Det är viktigt att du har goda Excelkunskaper och god förmåga att sätta dig in i produktionsstyrnings-system. 

Då oförutsedda händelser kan inträffa som inverkar på planens genomförande krävs det att du har en god planeringsförmåga, har öga för detaljer, är alert och agerar på avvikelser för att reducera risker att leveransdatum missas. 

För att lyckas i denna roll bör du som person vara engagerad, noggrann och drivas av utmaningar, samt känna dig bekväm i att fatta beslut och agera rådgivare. Det är av stor vikt att du har en positiv och social sida som borgar för navigeringen och kommunikationen i organisationen. Att arbeta både självständigt och i team ser vi som en självklarhet. Du känner igen dig som en ordningsam, lösningsorienterad, nyfiken och analytisk person med intresse för förbättringar och kvalitet. 

Alla lediga jobb