TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Materialplanerare till Euromaint Örebro

En utvecklande och koordinerande tjänst inom logistik till Euromaint i Örebro.

Är du driven, strukturerad, analytisk och har erfarenhet av planering? Bra! Nu har vi en intressant roll för dig som vill jobba i ett ledande företag i en hållbar bransch.

Materialplaneringsfunktionen inom Euromaint växer och vi söker ytterligare en logistiker. På Euromaint får du arbeta med Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon och nu har du chansen att bli en del av dem.

Då uppdraget kan tillsättas omgående rekommenderar vi dig att ansöka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Euromaint blir du en del av ett team av kompetenta medarbetare. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Rollen som materialplanerare är en variationsrik tjänst där du kommer att ha kontakt med flera avdelningar inom Euromaint. Du kommer redan i början av din anställning få möjlighet att ta ett stort eget ansvar.

I rollen som materialplanerare får du möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i dess fortsatta framgång.

Centralt kontor
Centralt kontor
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du och dina kollegor tillsammans ansvara för materialplaneringen för ett antal underhållskontrakt och projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

Utöver detta kommer du även att delta och aktivt bidra till att utveckla arbetet inom avdelningen genom att exempelvis förbättra processer för lagerstyrning och materialplanering. Du kommer även att vara avdelningens representant i olika projekt och aktivt bidra till att stärka samarbetet med andra avdelningar inom företaget.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Materialplaneringen består idag av sex medarbetare som har i uppdrag att bevaka och säkra materielbehovet till de kontrakt företaget har underhåll av. I kontrakten ingår alla typer av spårburen fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Kontrakten varierar i omfattning och underhållet av fordon och komponenter sker i någon av våra verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av arbete inom logistikområdet och/eller materialplanering. Kunskap och erfarenhet inom Lean production samt att du har deltagit i och lett projekt är mycket meriterande.

Som person samarbetar du effektivt med andra och delar med dig av dina erfarenheter, kunskaper och information. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk för att uppnå dina mål. Vidare är du resultatorienterad, handlingskraftig och analytisk samt drivs av att utvecklas kontinuerligt i din yrkesroll. 

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem och Excel

Alla lediga jobb