TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mechanical Design Engineer

Mechanical Design Engineer / Mekanikkonstruktör till Coherent, Stockholm

Coherent i Järfälla söker en Mekanikkonstruktör till sitt produktutvecklingsteam. Är du ingenjör i början av din yrkeskarriär, intresserad av mekanikkonstruktion och CAD? Vill du jobba med att utveckla och förbättra produkter som används i vår kärnverksamhet vilket är utveckling och produktion av optoelektroniska komponenter? Till produktutvecklingsteamet på Coherent söker vi dig som har goda kunskaper inom mekanik, är en noggrann CAD-konstruktör och trivs att jobba i internationell och kompetensintensiv företagsmiljö.

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som mekanikkonstruktör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.
Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester (för denna tjänst) för att nämna några förmåner.
Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en dynamisk och omväxlande roll.

Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Mechanical Design Engineer / Mekanikkonstruktör kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta med utvecklingen av våra testsystem och av våra komponentbärare. Inom produktutveckling skapar vi koncept för nya produkter och vidareutvecklar befintliga.
En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa 3-D modeller och ritningar för produkter och fixturer/tillverkningsverktyg som behövs. Du tar fram nödvändiga underlag för inköp och dokumenterar ditt arbete.
Du kommer även stödja andra områden och funktioner med mekanisk konstruktion och expertis, exempelvis stöd och samarbete med interna/externa kunder och leverantörer.

Värt att veta

Tjänsten ger möjligheten till ett omväxlande jobb med engagerade och kunniga kollegor. Du kommer att arbeta nära en Senior Mechanical Design Engineer och rapportera till Senior Manager Test Development.
Tjänsten är på heltid och dagtid. Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Våra förväntningar

Vi söker dig som: 

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb