TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mechanical engineer till expansivt bolag i Ludvika

Är du redo för en ny utmaning som maskiningenjör? Nu söker vi en Mechanical engineer till ett ledande företag i Ludvika.

Är du redo att ta din expertis inom maskinteknik till nästa nivå? Vill du vara en avgörande kraft bakom de senaste innovationerna och spela en central roll en dynamisk och växande organisation? Bra!

Vi söker nu en Mechanical engineer / Maskiningenjör till ett globalt industriellt företag i Ludvika som är dedikerat till att möta världens ökande behov av hållbar energi. Företaget är ledande inom sin bransch och arbetar med energi, industri, infrastruktur och andra spännande områden som hållbar mobilitet och energilagring. Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som del av teamet inom maskinteknik kommer du att ta ansvar för planering, design och modifiering av maskiner, utrustning och produkter. Du kommer att samordna aktiviteter internt och med andra grupper för att effektivt nå uppsatta mål. Användning av datorer och specialprogram för att utföra analyser och förbereda rapporter ingår i dina uppgifter. Du kommer också att arbeta under handledning av erfaren personal och förväntas ta egna initiativ för att förbättra gruppens effektivitet och öka kundnöjdheten

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos TNG men arbetar åt vår kund i Ludvika. Uppdraget sträcker sig mellan 2024-01-01 till 2024-06-30. 

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår kunds framgång.

Våra förväntningar

Vi letar efter dig som har en kandidat - eller masterexamen på området och har några års erfarenhet som maskiningenjör. I tjänsten förväntas du kunna hantera varierande arbetsuppgifter, från kortvarigt stöd till produktion, leveranskedjan och försäljning, till mer långsiktiga projekt. Vi ser därför att din arbetsstil är självgående, driven och prestigelös då du du bör kunna söka och använda information med stöd från kollegor.

Utöver det är goda kommunikationsfärdigheter inklusive kunskaper i engelska tal och skrift viktiga då din roll innebär samarbete med olika avdelningar och kunder internt och externt.

Alla lediga jobb