TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mechanical & Piping Engineer – GTI Perstorp AB

Bli en del av Perstorp ABs globala projektorganisation! Sök jobbet som Mekanik- och rörkonstruktör hos Perstorp AB i Stenungsund!

Är du intresserad av teknik och vill ta nästa steg inom processindustrin? Perstorp AB söker nu en Mechanical och Piping Engineer till Stenungsund. Här finns goda möjligheter för dig att utvecklas vidare inom mekanik- och rörkonstruktion och arbeta med flera av våra spännande projekt! Vi står nu inför en expansiv framtid med många kommande investeringar där hållbarhet och tillväxt är i fokus. Vill du vara med på vår resa?

Ditt anställningserbjudande

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du ingår i ett team om 5 anställda och 15 konsulter utspridda över våra siter i Perstorp och Stenungsund. Din närmsta chef är Manager Mechanical, Piping & Construction. Rollen är placerad i Stenungsund och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av rörkonstruktion, med fördel inom processindustrin, petroleumindustrin, massa- och pappersindustrin eller närliggande. I grunden har du en högskole-/universitetsexamen med relevant inriktning eller motsvarande kunskaper. Då du kommer att arbeta nära den lokala verksamheten och vara involverad i internationella projekt, krävs goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Som person är du bra på att skapa relation till och samarbeta med andra. Du är duktig på att kommunicera tydligt, både i tal och skrift, eftersom du har kontakt med många olika parter. I ditt arbetssätt är du strukturerad och noggrann. Du säkerställer också att du levererar med hög kvalitet och enligt fastställd tidplan inom ditt ansvarsområde.

Alla lediga jobb