TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Medarbetare till kundtjänst hos Entercard

Entercard behöver förstärkning till sin kundtjänst i Stockholm!

Vill du jobba på ett engagerat och internationellt företag i centrala Stockholm? Har du tidigare erfarenhet av kundservice på telefon och brinner för kundmötet? Då ska du skicka in din ansökan nu när Entercard söker efter nya stjärnor!

Ditt anställningserbjudande

Som medarbetare i kundservicen på Entercard får du jobba i ett härligt team på en spännande arbetsplats i centrala Stockholm. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning som kommer att ge dig en stabil grund att bygga vidare på i din roll inom kundservice. Dessutom får du lära dig en hel del om betal- och kreditkortsprodukter, kreditbedömning samt ekonomi- och finansieringslösningar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med kundservice inom områdena finans och ekonomi. Det innebär bl.a. att du kommer:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Konsultuppdraget är på 6 månader, med möjlighet till fast anställning hos Entercard. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 8.30-18:00. Möjlighet att till viss del jobba remote när verksamheten tillåter finns.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och arbetat inom serviceyrket i några år. Du bör vara flytande i svenska och känna dig trygg med att kommunicera på engelska. Har du tidigare erfarenhet av kundservice via telefon ser vi det som meriterande. Som person är du målinriktad och brinner för mötet med kunden och vill alltid överträffa deras förväntningar. Du tycker genuint om service och anpassar din kommunikation utefter kunden. Du har även en förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt.

Alla lediga jobb