TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Medarbetare till Optibelts kundservice i Malmö

Optibelt i Malmö söker en lösningsorienterad medarbetare till sin kundservice. Bli del av ett internationellt och tekniskt bolag!

Till vår skandinaviska kundservice söker vi på Optibelt Skandinaviska AB en ansvarstagande medarbetare. Som kundservicemedarbetare blir du del av ett team som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Gillar du att ha en nära relation till dina kunder och uppskattar internt samarbete? Då har vi rollen för dig.

Ditt anställningserbjudande

Som kundservicemedarbetare på Optibelt Skandinaviska AB i Malmö får du jobba i en liten arbetsgrupp med mycket teamkänsla. Här ges du möjlighet att arbeta med erfarna och stöttande kollegor. Samtidigt som du har ett tydligt eget ansvarsområde - kunderna på den skandinaviska marknaden. Våra kunder finns inom en bredd av branscher så som automotive, tillverkande industri och gruvnäringen.

Du blir del av ett stabilt internationellt bolag med huvudkontor i Tyskland. Optibelt tillverkar och säljer remtransmissioner exempelvis kilremmar och kuggremmar. Vi jobbar med produkter av hög kvalitet och befinner oss i framkant inom vår bransch. Vi samarbetar dagligen med våra tyska kollegor. Självklart får du en gedigen introduktionsutbildning kring företaget, produkterna och branschen.

Vi är ett bolag som är måna om våra anställda. Vi erbjuder därför generösa personalförmåner bland annat friskvårdsbidrag, hälsokontroller, kollektivavtal, privat sjukvårdsförsäkring och sociala arrangemang.

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi är 12 personer på Optibelt Skandinaviska AB varav 4 som arbetar inom kundservice i Malmö. Din närmaste chef är Office Manager.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice (B2B). Har du erfarenhet av att ge service kring en produkt är det meriterande, men inget krav. Du kommer att arbeta med kunder i Skandinavien, men har också internationella kontakter. Därför är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav för tjänsten. Har du därtill kunskaper i tyska och / eller andra skandinaviska språk är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office-paketet och en god vana att arbeta i system. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande.

Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö med variation i uppgifter och du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete. Då rollen innefattar många interna och externa kontakter söker vi dig med en förmåga att skapa goda relationer till andra. Du tar ansvar för att leverera inom ditt område och hjälper gärna andra vid behov. Genom ditt serviceinriktade och lösningsorienterade sätt strävar du alltid efter nöjda kunder.

Alla lediga jobb