TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Medlems- och kontorskoordinator till Stockholm!

MRF (Motorbranschens Riksförbund) söker en nyfiken och driven medlems- och kontorskoordinator till kansliet i centrala Stockholm!

Är du på jakt efter ett administrativt arbete där du får bidra med din kunskap, nyfikenhet och ditt stora engagemang? Har du intresse för siffror och trivs i en bred roll som du själv får vara med att utforma?

MRF rekryterar nu en serviceinriktad medlems-och kontorskoordinator till kansliet på Karlavägen i centrala Stockholm. Låter detta spännande? Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

MRF är branschorganisationen för den seriösa bilhandeln och bilverkstäderna i Sverige. Våra 1400 medlemsföretag omsätter 170 miljarder och har 32 000 anställda.

I denna viktiga och föränderliga framtidsbransch erbjuds du en bred roll där din kunskap och åsikt är viktig! Du kommer jobba nära kompetenta kollegor och rapportera till en engagerad och närvarande chef som värdesätter din initiativförmåga och din nyfikenhet. På MRF har du 6 veckors semester, friskvårdsbidrag samt Rikskortet.

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I rollen som medlems-och kontorskoordinator hos MRF är du en viktig person för kansliet och dess dagliga arbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag där du efter 6 månader blir överrekryterad till MRF. Du rapporterar till ekonomi- och administrativ chef och kommer ha din placering på kansliet som ligger på Karlavägen i Stockholm.

Arbetstider är kontorstider måndag-fredag och då du är en viktig del för att det dagliga arbetet ska flyta på, förväntas du vara på plats. Tänkt start är omgående eller när rätt person är tillgänglig att börja.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen är du en kommunikativ, lösningsorienterad och prestigelös person som drivs av eget ansvar. För dig är det en självklarhet att vara delaktig i att effektivisera och förbättra processer och arbetssätt samt att självständigt leta information för att komma vidare i ditt arbete. Du tar initiativ, vågar fråga och bollar gärna idéer med kollegor. 

Vidare har du en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom IT eller ekonomi samt erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter. Goda kunskaper i Officepaketet och en digital mognad och nyfikenhet är ett måste och har du jobbat i SharePoint och Teams tidigare är det meriterande. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift krävs i rollen.

Alla lediga jobb