TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mekanik- och röringenjör Perstorp AB i Stenungsund

Vill du arbeta som ingenjör och driva konstruktionsarbetet inom mekanik och rör hos ett bolag med tydligt fokus på hållbarhet?

Drivs du av att utvecklas och vill bidra till hållbarhet och ett fossilfritt samhälle? Som rör- och mekanikingenjör hos Perstorp AB i Stenungsund har du en viktig roll i våra investeringsprojekt, tekniska nätverk och förbättringsaktiviteter. Här får du möjlighet att växa in i vår organisation och framöver ta dig an mer komplexa uppgifter inom rör- och mekanikkonstruktion, till exempel i en samordnande roll som lead ingenjör.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Perstorp AB får du möjlighet att arbeta i en varierande roll med möjligheter till utveckling. Du blir en del av Perstorps  globala projektorganisation och en viktig del i Perstorps strategiska inriktning och resa framåt. Vi befinner oss i en spännande tid med många viktiga projekt där hållbarhet är i fokus. För rätt person finns även möjligheter att jobba mot den internationella marknaden. 

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som mekanik- och röringenjör ingår du i ett team om 18 personer bestående av både anställda och konsulter. Du rapporterar till chef för mekanik och rör samt till projektledaren för de projekt du arbetar i. 

Tjänsten är placerad i Stenungsund och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet. Möjlighet till hemarbete finns. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

För att trivas i rollen ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb