TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mekanik- och röringenjör till Perstorp Stenungsund

Vill du driva arbetet med rör- och mekanikkonstruktion i rollen som ingenjör hos Perstorp AB i Stenungsund?

Motiveras du av utveckling och vill bidra till hållbarhet och ett fossilfritt samhälle? Vill du arbeta med konstruktion hos ett företag med tydligt hållbarhetsfokus? Som rör- och mekanikingenjör hos Perstorp AB i Stenungsund har du en central roll i våra förbättringsaktiviteter, tekniska nätverk och investeringsprojekt. Hos Perstorp har du möjlighet att växa i din roll och ansvara för mer komplexa uppgifter inom mekanik- och rörkonstruktion, till exempel i en samordnande roll som lead engineer.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

På Perstorp AB får du möjlighet att arbeta i en varierande roll med möjligheter till utveckling. Du blir en del av Perstorps  globala projektorganisation och en viktig del i Perstorps strategiska inriktning och resa framåt. Vi befinner oss i en spännande tid med många viktiga projekt där hållbarhet är i fokus. För rätt person finns även möjligheter att jobba mot den internationella marknaden. 

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som mekanik- och röringenjör ingår du i ett team om 18 personer bestående av både anställda och konsulter. Du rapporterar till chef för rör och mekanik samt till projektledaren för de projekt du arbetar i. 

Tjänsten är placerad i Stenungsund och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet. Möjlighet till hemarbete finns. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

För att trivas i rollen ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb