TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mekaniker – Patria Helicopters, Arlanda-Sthlm

Är du en kategori A-mekaniker och intresserad av flyg? Patria Helicopters utökar sitt team på Arlanda, Stockholm!

Är du certifierad mekaniker med erfarenhet av underhåll, reparationer och drift? Patria Helicopters AB befinner sig i en tillväxtfas och behöver förstärkning varför de söker tre nya mekaniker till sitt team på Arlanda, Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Patria Helicopters är en väletablerad och internationell aktör inom av helikopterunderhåll, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Patria finns på flera platser över hela Europa och deras tjänster är mycket efterfrågade varför deras företag just nu befinner sig i en snabb tillväxtfas!

Som mekaniker på Patria Helicopters ingår du i ett team av passionerade mekaniker på en arbetsplats som värdesätter lagarbete och professionell utveckling. Du arbetar nära teknikerna för att säkerställa högkvalitativt underhåll.

Betald parkering
Betald parkering
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team med sex andra mekaniker och rapportera till Underhållschefen och Produktionsledaren. Du kommer att vara stationerad på Patria Helicopters kontor på Arlanda, Stockholm. Det finns gratis parkering och möjlighet att resa med kollektivtrafik finns (en 20 minuters promenad från kontoret). Arbetstiderna är 07:00-16:05 (måndag - torsdag) och 07:00-13:30 (fredag) med flextidsförmåner. Personalen är kollektivavtalsanslutna och företaget erbjuder även friskvårdsbidrag samt arbetsmobil. Det finns till och med ett personalgarage för dem som tycker om att meka med sin bil på fritiden.

Våra förväntningar

Som person är du detaljorienterad och kvalitetsmedveten. Du trivs med att lösa problem av teknisk karaktär och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är också bekväm med att följa företagets rutiner och policyer. Vi förväntar oss att du har:

Alla lediga jobb