TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mekanikkonstruktör till Aratron i Solna, Stockholm

Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vill använda din kompetens för att skapa optimala och innovativa mekaniska lösningar?

Har du en bred teknikkompetens eller kanske jobbat som maskinbyggare? Gillar du att lösa problem och att få jobba med idéer från koncept till produkt. Aratron söker just nu en erfaren mekanikkonstruktör som ska använda sin kompetens inom maskinkonstruktion för att skapa optimala mekaniska lösningar för deras kunder.

Aratron har en stark marknadsposition, stora och lojala kundsamarbeten samt pålitliga produkter och är redo att bli ännu bättre. Välkommen till ett företag med företagskultur där det är högt i tak och lätt att vara sig själv.

Sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Aratron är ett företag som sätter stor tilltro till personalens styrkor och utvecklingsmöjligheter vilket speglas i företagets värdeord som är: Engagemang, Tillit, Respekt och Positivitet. Som en del av Aratron kommer du att få tydliga mål och förväntningar och goda utvecklingsmöjligheter. Aratrons filosofin är att medarbetare trivs och stannar länge på företaget vilket får personalen att växa och utvecklas. Löpande mätningar visar på väldigt hög kundnöjdhet vilket har gjort att Aratrons kundrelationer är långa och lönsamma.

 Utöver stärka kärnvärden och fina lokaler i Solna erbjuder även Aratron:

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör på Aratron kommer du ha en central roll i processen från koncept till produkt. Med din expertis i 3D CAD och maskinkonstruktion kommer du att arbeta nära kunder för att ta fram optimala lösningar och skapa konceptlösningar baserade på deras behov.

Du kommer att:

Värt att veta

Som mekanikkonstruktör kommer du arbeta i ett dynamisk sälj- och teknikteam. Du arbetar nära en erfaren mekanikkonstruktör på kontoret i Stockholm och har nära samarbete med säljteamet som finns runt om i Sverige. Din placeringsort är Stockholm och det finns möjligheter till hybridarbete. 

Aratron erbjuder högkvalitativa transmissioner och linjärsystem samt moduler för linjär och roterande rörelse och i denna roll kommer du att jobba främst med Aratrons egen-utvecklad och mycket populära linjärsystem AL/AP som har breda användningsområden inom industrin såsom maskinkonstruktion, produktutveckling och industriautomation.

 

Våra förväntningar

Det är meriterande med erfarenhet av beräkningar på linjära drifter samt kunskaper inom animering och rendering.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb