TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mekanikkonstruktör till ett längre konsultuppdrag

Vill du som mekanikkonstruktör jobba som konsult i Landskrona? Nu finns möjligheten till ett längre uppdrag med start omgående.

Lockas du som mekanikkonstruktör av en roll där du får jobba i nära samarbete med dina kollegor och ha en tät dialog med kunder?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med rörkonstruktion till ett konsultuppdrag i Landskrona.

Varmt välkommen med din ansökan eller hör av dig så berättar vi mer.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

 

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta i mitten av oktober och pågå till slutet av mars 2024.

Din arbetsplats är i Landskrona med möjlighet till att jobba hemma 1 dag i veckan. 

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har erfarenhet av rörkonstruktion och 3D-design sedan tidigare. Kanske har du en kandidat- eller masterexamen inom mekanikkonstruktion. Alternativt har du en annan utbildningsbakgrund men lite mer erfarenhet.

Du ska kunna leda sig själv för att leverera rätt sak på utsatt tid, vara noggrann och nyfiken samt gärna ha en praktisk förståelse för tillverkning och installation. Du behöver också bidra till ett gott samarbete, då arbetet sker tätt ihop med övriga konstruktörer, projektledare, produktion och kunder. En stor del av kunderna finns utanför Sverige och du behöver känna dig trygg i både svenska och engelska. 

Alla lediga jobb