TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mekanikkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Jobba med konstruktion inom mekanik på ett bolag med mycket teknik! Olssons Elektromekaniska i Rydsgård söker Mekanikkonstruktör!

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba med mekanikkonstruktion på ett växande bolag inom reservkraft? Som Mekanikkonstruktör hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, Skåne, arbetar du med att konstruera allt från detaljer till hela den mekaniska installationen med alla kringsystem. En spännande möjlighet för dig som vill arbeta i en bred konstruktörsroll och som gillar att hitta lösningar och nya vägar för att få saker att fungera.

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska är du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och arbeta med varierande konstruktioner från detaljnivå till färdig installation. För dig med stort tekniskt intresse och nyfikenhet finns det goda förutsättningar för utveckling, som vi givetvis uppmuntrar till.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör konstruerar du allt från detaljkonstruktioner till hela den mekaniska installationen med alla kringsystem. Det innebär att du:

Värt att veta

Som mekanikkonstruktör har du ett nära samarbete internt med olika delar av organisationen, främst med projektledare och montörer. Totalt sett är ni två mekanikkonstruktörer och du rapporterar till chef för konstruktörerna. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. 

Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb