TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Miljö- och processingenjör till VMAB i Mörrum

Vill du arbeta som ingenjör och har ett intresse för processteknik och miljö? VMAB i Mörrum söker en miljö- och processingenjör!

Som miljö-och processingenjör på Västblekinge Miljö AB i Mörrum i Karlshamn kommun får du en viktig roll inom vår verksamhet som ansvarar för våra anläggningar inom deponigas, biogas och lakvattenhantering. I tjänsten som miljö- och processingenjör har du ett processansvar för alla tre anläggningarna och säkerställer därmed optimerade och tillförlitliga processer. Vill du arbeta i en agil och öppen miljö och utveckla dina kunskaper i inom miljö och processteknik? Vill du jobba i en verksamhetsnära roll i en verksamhet med fokus på en cirkulär framtid? Som miljö- och processingenjör på VMAB i Mörrum får du möjlighet att göra skillnad, både för våra anläggningar, miljön och för samhället i stort. Är du vår nästa miljöhjälte?

Ditt anställningserbjudande

Som Miljö- och processingenjör får du arbeta i en varierad, ansvarsfull och teknisk tjänst. Våra anläggningar är centrala och viktiga delar av vår verksamhet där din roll som Miljö- och processingenjör kommer ha en viktig funktion. Våra värdeord är Mod och Kompetens vilka genomsyrar vår verksamhet. Vi har ett innovativt företagsklimat som säkerställer att vi är i framkant gällande miljötekniska lösningar. VMAB är på en utvecklingsresa, "från tipp till miljöföretag", till vilken du starkt kommer att bidra.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten ligger inom enheten energi och vatten. Du kommer att ingå i ett team om ca 8 personer och din närmaste chef är Enhetschefen Energi och Vatten. Din chef har ett engagerat ledarskap med en tydligt fokus på hållbarhet och är mån om att ge sina medarbetare frihet att ta ansvar. Chefen har själv arbetat i rollen som processingenjör och kommer därmed kunna ge dig ett bra stöd i rollen.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar per vecka.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen behöver du ha en högskoleutbildning inom miljöområdet/processområdet eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet som processingenjör, miljöinspektör eller liknande roll är det meriterande. Kunskaper i biogas är meriterande, men inte ett krav.

Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift. Då rollen innefattar internationella kontakter behöver du känna dig bekväm med att kommunicera på engelska. Har du kunskaper i tyska är det meriterande, men inget krav.

Som person är du strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du är bra på att fatta beslut, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och på att lösa problem. Du är en god kommunikatör och även bra på att skapa relation till och samarbeta med andra. Då vi har ett innovativt arbetsklimat söker vi dig som trivs med att arbeta agilt och förbättringsinriktat. Att bidra till en förbättrad miljö är något som engagerar dig. Delar du på vår vision - Blekinges Miljöhjältar – vi skapar hållbar miljö och ekonomi.

Alla lediga jobb