TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Miljöplanerare till Haninge kommun

Haninge kommun söker nu en miljöplanerare. Vill du jobba i en kommun som befinner sig i en spännande tillväxtresa? Ansök idag!

På planavdelningen på Haninge kommun har alla ett brinnande intresse för utveckling och stadsbyggnad. Har du också det? Då kanske du är deras nya miljöplanerare? Som Miljöplanerare lägger du tillsammans med dina kollegor grunden för ett hållbart Haninge och skapar beredskap för dagens och framtidens utmaningar. Kommunen är i ett spännande expansivt skede och står inför flera utvecklande och strategiska stasbyggnadsfrågor. Haninge var den femte snabbaste kommunen att växa 2021. Är du den Miljöplaneraren vi söker för att fortsätta resan? Ansök idag. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Som miljöplanerare i Haninge kommer du till en kommun som befinner sig i ett utvecklingsskede där du är med och driver utvecklingen och får möjlighet att påverka och göra skillnad. Kommunen har lagt mycket resurser på att ligga i framkant gällande digitalisering och rättssäkra processer vilket underlättar det dagliga arbetet.

Du kommer ha möjlighet att jobba distans om du vill, men där arbetsgruppen även har vissa fasta dagar där de jobbar ihop för att behålla den goda sammanhållningen och samtidigt stötta varandras arbete. Du kommer till ett harmoniskt och sammansvetsat team med nöjda medarbetare och hög sammanhållning där gruppen och avdelningen får höga poäng i medarbetarundersökningar. Gruppen trivs ihop och anordnar AWs för de som vill och firar uppnådda mål tillsammans.

Arbetsplatsens läge är strategiskt. 20 minuter söder om stan, mittemellan Södermalm och nya Norvik Hamn med närhet till pendeltågsstation. Du kommer bli erbjuden en konkurrenskraftig grundlön och förmåner som sex veckors semester, årsarbetstid/flexibel arbetstid, klämdagar, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling. För den som önskar finns fri tillgång till gym och bastu.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Planavdelningen arbetar både på uppdrag av stadsbyggnadsnämnden och kommunstyrelsen och består av tre geografiska enheter. Planavdelningen har ett nära samarbete med alla berörda förvaltningar som jobbar med stadsbyggnadsprocessen såsom trafik, mark och exploatering, strategisk planering, park, VA, lantmäteri, geografisk information, bygglov samt kommunens fastighet- och bostadsbolag. Som miljöplanerare i Haninge kommun kommer du jobba i ett team mer än att endast vara en support till planarkitekten. Gruppen jobbar teambaserat och du har verkligen möjlighet att påverka din egen roll och projektet.

Som Miljösamordnare på planavdelningen kommer du bland annat:

Värt att veta

Planavdelningen är indelad i tre enheter med 24 medarbetare varav tre miljöplanerare, femton planarkitekter, tre enhetschefer, två plansamordnare, en stadsarkitekt och en planchef. Förutom de närmaste kollegorna på avdelningen får du även mångfald av kollegor som du dagligen arbetar tillsammans med över avdelnings- och förvaltningsgränser.

Kommunen arbetar just nu med många spännande projekt som att utveckla Haninges stadskärna Handen-Vega, centrumomvandling i Jordbro, Västerhaninge och Tungelsta, liksom verksamhetsområdet Albyberg och ett hållbart villasamhälle i Norrby. Det finns ett stort intresse för att bygga och planlägga i kommunen - med ambitiösa planer på bostads- och stadsutveckling i många decennier framöver.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du välkomnas av engagerade medarbetare som kommer onboarda dig på bästa sätt.

Våra förväntningar

Vi tror att du har:

För att lyckas i rollen har du ett starkt intresse för stadsutveckling och är engagerad, lyhörd, lösningsorienterad samt anpassar dig till förändrade krav och förutsättningar. Vidare är du strukturerad och målmedveten. Du har god förmåga att samarbeta både internt och externt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med detaljplanering i privat eller offentlig regi samt av kommunal verksamhet och planering.

Alla lediga jobb