TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Miljöspecialist till Preem i Göteborg

Är du intresserad av miljöfrågor och vill jobba för en grön omställning? Preem i Göteborg söker en dedikerad miljöspecialist!

Vill du arbeta med miljöfrågor på ett av de mest moderna och miljöanpassade raffinaderierna i Europa?

Vi söker en engagerad miljöspecialist som har flera års erfarenhet av arbete med miljötillstånd, myndighetsrapportering och anmälningsärenden, helst inom processindustrin eller liknande. Det är meriterande om du har arbetat med lagbevakning och lagefterlevnadskontroll inom miljöområdet.

Om du delar vår vision att minska miljöpåverkan på omgivningen, kan du vara den kandidat vi letar efter!

Ditt anställningserbjudande

Preem erbjuder en stimulerande och utmanande roll där du får möjlighet att arbeta på ett av de mest moderna och miljöanpassade raffinaderierna i Europa. Som miljöspecialist kommer du att tillhöra Preems miljöavdelning, där fjorton entusiastiska medarbetare redan är verksamma. Avdelningen fungerar som stöd för hela Preem i miljöfrågor och ger specifikt stöd till raffinaderierna när det gäller miljötillstånd, anmälningsärenden och myndighetsrapportering.

Förutom stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter får du som anställd även tillgång till ett antal fina förmåner. Vad sägs om ett mycket generöst friskvårdsbidrag, möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan, tillgång till ett nytt gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, rabatt på drivmedel, vinstdelning med mera.

Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa där du kan göra skillnad genom att arbeta för att minska miljöpåverkan på omgivningen, sök jobbet som miljöspecialist hos Preem i Göteborg!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag.

Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Rollens huvudfokus är att arbeta med miljötillstånd och anmälningsärenden, ofta kopplat till omställningen till förnybar produktion. I rollen ingår även att samordna myndighetskontakter och lagbevakning. Du arbetar i nära samarbete med drift- och projektorganisationen.

I rollen ingår bl a att:

Du blir en central del av Preem, där arbetsklimatet kännetecknas av en välkomnande atmosfär, förtroende för våra medarbetare och en stark strävan att vara branschledande inom hållbarhet. Här får du möjlighet till frihet under ansvar och att vara delaktig i hela processer - från start till mål.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde omgående med placering på raffinaderiet i Göteborg. Du rapporterar till miljöchefen.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Våra förväntningar

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och som kan hantera flera kontaktytor, både internt såsom externt. Du har ett stort engagemang, är målinriktad i ditt arbete och är en initiativtagare som driver ditt arbete framåt.

För oss är det av yttersta vikt att du delar våra grundläggande värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande, eftersom dessa värderingar ligger till grund för allt vi företar oss.

 

Alla lediga jobb