TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Miljöspecialist till Preem i Göteborg

Vill du jobba för framtiden redan idag? Preem i Göteborg söker en engagerad miljöspecialist!

Brinner du för miljöfrågor? Har du arbetat med miljötillstånd, myndighetsrapportering och anmälningsärenden? Vill du ha ett arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad samtidigt som du bidrar till Preems vision om att minska påverkan på omgivningen? Då kan du vara den vi söker!

Ditt anställningserbjudande

Preem erbjuder en spännande och utmanande roll där du får möjlighet att arbeta på ett utav de mest moderna och miljöanpassade raffinaderierna i Europa. Som Miljöspecialist kommer du att tillhöra Preems miljöavdelning inom vilken det idag arbetar fjorton entusiastiska medarbetare. Avdelningen är ett stöd till hela Preem i miljörelaterade frågor och specifikt stöd ges till raffinaderierna avseende miljötillstånd, anmälningsärenden och myndighetsrapportering.

Förutom stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter får du som anställd även tillgång till en rad fina förmåner. Vad sägs om ett mycket generöst friskvårdsbidrag, möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan, tillgång till nytt gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, rabatt på drivmedel, vinstdelning m.m.

Vill du vara med på en utvecklingsresa där du kan göra skillnad genom att arbeta med en av de viktigaste uppgifterna på raffinaderiet i Göteborg – att minska påverkan på omgivningen? Sök jobbet som Miljöspecialist hos Preem i Göteborg!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Rollens huvudfokus är att arbeta med miljötillstånd och anmälningsärenden, ofta kopplat till omställningen till förnybar produktion samt att samordna myndighetskontakter. Du arbetar i nära samarbete med drift- och projektorganisationen.

I rollen ingår bl a att:

Du blir en viktig del av Preem, där vårt arbetsklimat präglas av en välkomnande atmosfär, förtroende för våra medarbetare och en stark strävan att vara branschledande när det gäller hållbarhet. Här ges du möjlighet till frihet under ansvar och att vara delaktig i hela processer - från start till mål.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde omgående med placering på raffinaderiet i Göteborg. Du rapporterar till Miljöchefen.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Våra förväntningar

Har du den här bakgrunden?

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och som kan hantera flera kontaktytor, både internt såsom externt. Du har ett stort engagemang, är målinriktad i ditt arbete och är en initiativtagare som driver ditt arbete framåt.

För oss är det av yttersta vikt att du delar våra grundläggande värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande, eftersom dessa värderingar ligger till grund för allt vi företar oss.

Alla lediga jobb