TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mining Engineer / Gruvingenjör inom Deswik

Vi söker en gruvingenjör med erfarenhet inom Deswik som vill optimera gruvdriften vid Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå

Är du utbildad gruvingenjör / Mining Engineer och har erfarenhet från Deswik och produktionsschemaläggning? Bra! Vi söker nu en erfaren gruvingenjör till Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå. Är du dessutom intresserad av utvecklingsmöjligheter och av att arbeta i en av världen renaste guldgruvor, där guldet sitter i smala kvartsvener och zonen sticker ut som en gigantisk åder, då kan du vara den gruvingenjör vi söker!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Björkdalsgruvan är belägen vid Sandfors utanför Skellefteå och är en av norra Europas största gruvor för utvinning av guldmalm. Björkdalsgruvan är en relativt ung gruva med drygt 240 engagerade och drivna medarbetare och ett hundratal entreprenörer. Gruvan omsätter ca 840 MSEK och ägs av Mandalay Resources, som har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Som gruvingenjör ansvarar du tillsammans med teamet för kort och långsiktig gruvdesign och schemaläggning för optimering av gruvproduktionen. 

Förutom ett spännande och utvecklande uppdrag, erbjuds du en roll i ett företag med korta beslutsvägar, med ett nytänkande och en företagskultur som är familjär. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. Hybridarbete tillämpas där du har möjlighet att arbeta upp till två dagar i veckan hemifrån beroende på verksamhetens behov.

Jobba hemma
Jobba hemma
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism. Som gruvingenjör tillhör du gruvtekniska avdelningen och samarbetar med tio kompetenta kollegor med flera olika nationaliteter och kommer arbeta nära produktionsavdelningen. Du rapporterar till gruvtekniskchef.

Dina arbetstider kommer vara dagtid, måndag - fredag.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Meriterande är:

Som person har du en förmåga att:

Då kollektivtrafiken är begränsad är det med fördel att du har B-körkort. 

Alla lediga jobb