TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mjukvaruutvecklare C++ / Python till SSAB

Har du kunskaper inom C++ och vill arbeta med ett egenutvecklat styrsystem inom process? Nu söker SSAB en Software Developer!

Till SSAB i Oxelösund söker vi nu dig som är mjukvaruutvecklare / software developer och som har kunskaper inom C / C++ och Python. Stämmer det in på din profil? Perfekt! I din roll kommer du bidra till att möjliggöra SSABs digitala transformation mot industri 4.0! Vi letar efter dig som är nyfiken och motiveras av att få arbeta i SSABs egenutvecklade automationsverktyg och bidra med att förbättra och förenkla produktionsprocessen.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som utvecklare förväntas du utveckla och förvalta befintlig mjukvara i det egenutvecklade programmet ProviewR. Du förväntas bidra med att förbättra programspråket och arbeta med kontinuerliga förbättringar av mjukvaran.

Rollen innebär att du har ett stor eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. Du ingår i enheten Strategi och utveckling och kommer till ett utvecklingsteam beståendes av 11 kollegor med omfattande kompetens och som har ett tätt samarbete.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Software Developer är dina arbetsuppgifter att:

Värt att veta

Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer och produktionen pågår dygnet runt. Tjänsten är placerad i Oxelösund men det finns möjlighet till att arbeta på distans några dagar i veckan. Du kommer till ett hängivet team med en engagerad ledare som ger stor frihet under ansvar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom data, gärna inom realtidssystem. Kanske arbetar du idag som Dataingenjör, Data Engineer, Embedded-utvecklare?

För rollen behöver du ha kunskaper inom:

Har du dessutom kunskaper inom:

I rollen förväntas du bidra till problemlösning och därför söker vi dig med en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi tror att du som person är nyfiken, driven och får saker att hända. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en kommunikativ förmåga då du har en nära dialog och samverkan internt. 

Alla lediga jobb