TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mjukvaruutvecklare – Coherent – Stockholm

Har du kompetens inom objektorienterad programmering i C#, C++ eller Java? Coherent söker en mjukvaruutvecklare till Järfälla

Coherent i Järfälla, Stockholm söker en mjukvaruutvecklare, för utveckling av automation och test. Har du en MSc, kunskap inom objektorienterad programmering i C#, C++ eller Java med ett intresse för dataanalys eller fysik? Som mjukvaruingenjör inom Photonics IC Design and Test blir du del av Coherents produktutvecklingsteam i Järfälla. Du kommer att arbeta med design och leverans av applikationer i .Net/C# för styrning och automatiserad karakterisering av halvledarkomponenter för fiberoptisk kommunikation.

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att bli en del av ett kompetent team bestående av 7 ingenjörer och kommer att rapportera till chefen för Photonics IC Software Design. Här kommer du dagligen att interagera med team från andra discipliner (Chip Design, Wafer Fabrication, Process Engineering, Operations, Quality and Reliability, Project Management).

Våra förväntningar

Coherent söker en ingenjör med en MSc (eller högre) inom mjukvaruteknik, optoelektronik, elektronik eller teknisk fysik. Arbetslivserfarenhet inom området är meriterande, men inget krav. Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling i .Net /C#, Java eller C++. Kunskaper i Python eller Matlab är meriterande. Du talar och skriver engelska. Det är meriterande om du talar svenska.

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta med komplexa projekt och att arbeta mot gemensamma mål. Du är driven, kvalitetsmedveten, innovativ och bra på att hitta lösningar både inom och utanför de traditionella metodikerna. Du har ett stort intresse för innovationer och den senaste tekniken. Du har en god kommunikativ förmåga och bra på att skapa relationer till andra.

Alla lediga jobb