TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mjukvaruutvecklare till Envirologic, Uppsala

Envirologic söker en ingenjör inom mjukvaruutveckling för att stärka verksamhetens produktutveckling.

Brinner du för programmering och har erfarenhet av mjukvaruutveckling? Envirologic söker just nu en programmerare med kunskaper inom C eller C++. Vill du vara med och bidra till en hållbar arbetsmiljö där du genom din spetskompetens inom mjukvara och produktutveckling vidareutvecklar våra robotar. Envirologic har över 20 års erfarenhet av att utveckla automatiserade tvätt lösningar med patent i flera europeiska länder, Nordamerika och Australien.

Ditt anställningserbjudande

På Envirologic jobbar vi nära varandra och utan prestige. Den naturliga samlingspunkten är fikarummet, där vi ibland kopplar av men ofta hamnar i djupa diskussioner kring ett problem eller börjar skissa nya idéer på White board. Två saker är dock aldrig långt borta: en hjälpande hand och ett gott skratt! Arbetsplatsen präglas av en informell kultur där initiativ uppmuntras och vägen till beslut är kort. Med andra ord kan tiden från idé till implementation gå fort. Envirologic är det lilla företaget som verkar på en internationell arena och exporterar sina robotar till fyra världsdelar. Du kommer att ingå i utvecklingsteamet där dina kunskaper bli en viktig del i företagets fortsatta tillväxt.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Envirologic befinner sig ett spännande skede med den nya uppkopplade roboten EVO Cleaner. Du kommer med din passion och kompetens få bidra till utvecklingen av flera nya tjänster. Behovet täcker i närtid bl.a. app-utveckling (frontend och backend), verktyg för datainsamling och analys samt vidareutveckling av robotarnas molnbaserade backend.

I din roll som utvecklingsingenjör kommer du också att arbeta med anpassning av EVO Cleaner för nya marknader. I det projektet implementeras ibland annat ett nytt styrsystem, nytt användarinterface och en ny positionerings-lösning. 

Värt att veta

Du kommer med idéer och förslag som syftar till vidareutveckling av befintliga produkter samt framtagning av kommande produkter.
Du förväntas driva egna projekt och att själv ansvara för att dessa projekt taktar på mot uppsatt tidsplan. Tjänsten är med placering i Uppsala och urval sker löpande.

Våra förväntningar

Du är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mjukvaruutveckling, robotik, mekatronik, inbyggda system, teknisk fysik eller liknande. Du har goda kunskaper i olika programmeringsspråk, ex. C, C++.

För att lyckas i rollen behöver du vara driven och kommunikativ. Eftersom dina arbetsdagar har stor variation så måste du ha förmågan att se helheten såväl som detaljerna i de projekt som du ingår i. Du är en utåtriktad person och delar gärna med dig av din kunskap samt tar gärna del av andras. Du ser dig som ett naturligt pedagogiskt bollplank för såväl interna som externa intressenter.
Vi söker en modig och nyfiken utvecklingsingenjör som trivs en mindre organisation med närhet till beslut. Struktur, ordning och reda är självklara delar i projekten för dig och din motivationskraft finns i att utvecklas i din roll där du genom nyfiken, kritisk tänkande och självledarskap fördjupar dig i din roll och våra produkter.

Alla lediga jobb