TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mjukvaruutvecklare till II-VI i Stockholm

Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling i .Net-stacken? II-VI söker en mjukvaruutvecklare till verksamheten i Järfälla, Stockholm.

Till vårt kunniga och glada team söker vi nu en mjukvaruutvecklare som vill bidra med fortsatt utveckling av II-VIs högteknologiska laser- och modulatorchip för tele- och datakommunikation. Som mjukvaruutvecklare på II-VI kommer du ha stora möjligheter att påverka hur våra produktionssystem ska utvecklas för att möta den kraftiga ökningen av chipvolymer och fler komplexa produkter vi ser komma framför oss. Här får du vara med i vår moderniseringsresa där vi migrerar från .Net 4 till .Net 6 där du får chansen att jobba med nyaste C# versionerna och introduktion av nya spännande teknologier såsom gRPC.

Välkommen till en roll som erbjuder samarbete och individuellt ansvar, stora utvecklingsmöjligheter och arbete i ett agilt team som tar fram en mjukvara från ax till limpa.

Ditt anställningserbjudande

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som mjukvaruutvecklare blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

En stor del av mjukvarusystemen är avsedda för att kunna testa och analysera prestandan hos de tillverkade chippen. Att kunna effektivisera och att automatisera dessa steg är därför av stor vikt. Du kommer därför bl.a. vara inblandad i att utveckla visionsystem, OCR-avläsning samt system för automatisk positionering av elektriska och optiska komponenter i testutrustningar. Detta innebär alltså att en betydande del av rollen är inriktad på att kunna skriva kod som pratar med olika typer av instrument och annan utrustning. 

Du kommer dagligen samarbeta med R&D, produktionen och andra användare för att förstå inkommande förfrågningar, göra uppskattningar gällande resursbehov och utvecklingstid. 

Du jobbar med att kontinuerligt förbättra, modifiera och strukturera våra kodbibliotek för att anpassa dem för förändringar i krav eller i hänvisningsbibliotek. Du felsöker, gör analyser av uppkomna fel och datakorrigeringar.

Värt att veta

II-VI skalar upp produktionen i Järfälla och behöver förstärka organisationen med ytterligare mjukvaruutvecklare. Du kommer att vara en del av vår team på totalt 6 personer där var och en arbetar med utveckling och underhåll av produktionsprogram och komponenter för att effektivisera och automatisera produktionsprocesser. Från planering till leverans, spårning och utvärdering. Tjänsten innebär många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en master inom någon datavetenskaplig inriktning, eller inom fysik, elektronik, matematik eller annan relevant bakgrund. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse för mjukvaruutveckling och en önskan att fortsätta lära och utvecklas. Erfarenhet av produktionsprocesser är meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi framför allt att du har erfarenhet C#, gärna .Net 6 och har arbetat i Windowsmiljö. Teknikstacken inkluderar även WPF, MEF och gRPC. Du strukturerar koden enligt MVC/MVVM, SOLID och andra designmönster och principer. 

Du trivs med eget ansvar, är driven, målfokuserad och samarbeta gärna med olika kompetenser och människor för att tillsammans uppnå verksamhetens mål. Som person är du pragmatisk och uppnår resultat med hög kvalitet. Du är analytisk och problemlösningsorienterad.  Du kommunicerar övertygande, är rådgivande och stöder andra när det uppstår problem.

Alla lediga jobb