TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mötesbokare Intelligent Automation Blue Prism

Sporras du av stora mål och har lätt för att knyta nya kontakter? Nu har du chansen att göra det hos Blue Prism i Stockholm!

Som Mötesbokare, även kallad Business Development Representative, hos Blue Prism kommer du hamna i en spännande och innovativ mijö där du får chansen att lära dig och utvecklas vidare inom säljrollen i ett utav de hetaste områdena just nu, Intelligent Automation. Känner du att du sporras av stora mål och att du är den som har lätt för att skapa nya kontakter ? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och betydelsefull roll som mötesbokare på ett expanisvt och globalt företag i centrala Stockholm. Du som drivs av att nå stora mål inom ett nytt spännade område - Intelligent Automation - och kommer ha mölighet att både utvecklas och ta nästa steg i din karriär. Din roll är betydelsefull och du är den som lägger grunden för nya viktiga kundsamarbeten. 

Hos Blue Prism kommer du bredda ditt professionella nätverk och utvecklas vidare inom säljmetodik tillsammans med ett engagerat och välkomnande team!

6 v semester
6 v semester
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Bonus
Bonus
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Mötesbokare (Business Development Representative)  kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:utgående samtal till nya kunder

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget sitter i fräscht kontorshotell mitt i centrala Stockholm och tillsammans är ni 11 personer i säljteamet där du rapporterar till Head of International BDRs med placering i London.
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning och tillsätts så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker är orädd, driven och resultatorienterad. Du har ett intresse och en passion för ny teknologi och vill fortsätta utvecklas inom detta område. Du känner dig bekväm i att ta kontakt med personer på alla nivåer i en organisation och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

För att lyckas i din roll som Säjare tror vi att du har:

 

Alla lediga jobb