TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mötesbokare på heltid till TNG i centrala Örebro

Trivs du med att skapa kontakter med kunder via telefon? Vill du bidra till TNGs fortsatta tillväxt och framgång?

TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag där du i rollen som mötesbokare blir bolagets ansikte utåt när såväl en ny kundrelation ska skapas, som där en befintlig relation ska utvecklas. Du är den som skapar möjligheterna för TNG att växa, och bidrar i högsta grad till att vi kan göra fler rekryteringar.

TNG har ett kunderbjudande i framkant och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering där vår strävan är att rekrytera så fördomsfritt det bara går.

Tjänsten är på heltid, förlagt till dagtid med möjlighet till flex. Du har en fast grundlön och möjlighet till provision.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av vårt starka och framgångsrika team av mötesbokare. Vi är ett tight team med prestigelöst klimat och en närvarande chef. Teamet består av fyra mötesbokare i Örebro och två i Stockholm. Genom aktiv coachning och tid för träning och inspiration från varandra ser vi till att du utvecklas och får en kul vardag. Anställning inleds med en gedigen introduktionsutbildning, i både Örebro och Stockholm.

I tjänsten ingår förmåner i form av bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension och 6 veckors semester. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Örebro.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Flextid
Flextid
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Mötesbokning är en viktig del i försäljningsprocessen och för många företag är arbetet att boka nykundsmöten tidskrävande och utmanande med beslutsfattare som är svåra att nå.

Som mötesbokare på TNG kommer därför din främsta arbetsuppgift vara att boka ett första möte med potentiella kunder samt att upprätthålla goda relationer med redan befintliga kunder. En viktig del i denna tjänst är även att ansvara för ett kontinuerligt arbete med att identifiera nya potentiella kunder d.v.s. prospektering, där du själv bygger upp ditt eget kundregister.

Till din hjälp har du moderna, digitala, lösningar och system, samt en närvarande ledare och kollegor som gärna utbyter erfarenhet och hjälper dig framåt. I tjänsten ingår mobil och laptop.

Tillsammans med dina kollegor planerar ni hur dagarna och veckorna ser ut. Målet är att alltid leverera tillsammans, som ett team.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är, på heltid, placerad på TNGs kontor i Örebro, med start så snart som möjligt. 

Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Örebro tillsammans med kollegorna inom rekrytering. Arbetstiderna är mellan 8 och 17, måndag till fredag. 

 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenhet av att skapa kontakt med andra människor. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då kommunikation med TNG:s kunder behöver utföras på svenska, både muntligen och skriftligen. Som person sporras du av att arbeta mot mål, men också av att skapa nya relationer och bygga förtroende över telefon.

Vi är övertygade om att du är en drivande, sälj- och resultatinriktad person med stora ambitioner. För att trivas hos oss är du liksom vi prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder.

Alla lediga jobb