TNG
Mötesbokare på heltid till TNG i centrala Örebro

Mötesbokare på heltid till TNG i centrala Örebro

Trivs du med att skapa kontakter med kunder via telefon? Vill du bidra till TNGs fortsatta tillväxt och framgång?

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-03-11
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Flextid Flextid
Centralt kontor Centralt kontor
Malin Ingvarsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Ingvarsson

0704-913716

Trivs du med att skapa kontakter med kunder via telefon? Vill du bidra till TNGs fortsatta tillväxt och framgång?

Då en av våra uppskattade mötesbokare nu går i pension, söker vi hennes ersättare. TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag där du i rollen som mötesbokare blir bolagets ansikte utåt när såväl en ny kundrelation ska skapas, som där en befintlig relation ska utvecklas. Du är den som skapar möjligheterna för TNG att växa, och bidrar i högsta grad till att vi kan göra fler rekryteringar.

TNG har ett kunderbjudande i framkant och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering där vår strävan är att rekrytera så fördomsfritt det bara går.

Tjänsten är på heltid, förlagt till dagtid med möjlighet till flex. Du har en fast grundlön och möjlighet till provision.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av vårt starka och framgångsrika team av mötesbokare. Vi är ett tight team med prestigelöst klimat och en närvarande chef. Teamet består av sex mötesbokare som alla är placerade på vårt Örebrokontor. Genom aktiv coachning och tid för träning och inspiration från varandra ser vi till att du utvecklas och får en kul vardag. Anställning inleds med en gedigen introduktionsutbildning, i både Örebro och Stockholm.

I tjänsten ingår förmåner i form av bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension och 6 veckors semester. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Örebro.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Mötesbokning är en viktig del i försäljningsprocessen och för många företag är arbetet att boka nykundsmöten tidskrävande och utmanande med beslutsfattare som är svåra att nå. Vi har därför valt att ha vår egen mötesbokarfunktion för att få en nära dialog med verksamheten och en god förståelse för vårt erbjudande.

Som mötesbokare på TNG kommer din främsta arbetsuppgift vara att boka ett första möte med potentiella kunder samt att upprätthålla goda relationer med redan befintliga kunder.

Till din hjälp har du moderna, digitala, lösningar och system, samt närvarande ledare och kollegor som gärna utbyter erfarenhet och hjälper dig framåt. I tjänsten ingår mobil och laptop.

Tillsammans med dina kollegor planerar ni hur dagarna och veckorna ser ut. Målet är att alltid leverera tillsammans, som ett team.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17, måndag till fredag, med möjlighet till flex. Planerad start så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.

Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Örebro tillsammans med kollegorna inom rekrytering. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenhet av att skapa kontakt med andra människor. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då kommunikation med TNG:s kunder behöver utföras på svenska, både muntligen och skriftligen. Som person sporras du av att arbeta mot mål, men också av att skapa nya relationer och bygga förtroende över telefon.

Vi är övertygade om att du är en drivande, sälj- och resultatinriktad person med stora ambitioner. För att trivas hos oss är du liksom vi prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-11
Malin Ingvarsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Ingvarsson

0704-913716

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro