TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

MS Office (VBA) utvecklare till Handelsbanken

Är du en idérik och kvalitetsmedveten utvecklare inom Microsoft Office produkter så som VBA och /eller macron?

Här får du arbeta i en komplex och agil IT miljö där variation av arbetsuppgifter är stor och där ditt arbete bidrar till hela koncernens fortsatta utveckling och stabilitet. Sök tjänsten som MS Office Utvecklare till Handelsbanken i Stockholm i dag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en bred och varierande roll med främst utveckling av Microsoft Office produkter. Här får du omedelbar bekräftelse och tillfredställelse i en tacksam roll som har stor efterfrågan från verksamheten. Du arbetar mot ett expansivt område där det pågår parallella projekt i olika storlekar drivna dels av olika regelverk och dels av affärsutveckling.

Här får du vara med och påverka, komma med lösningsförslag och driva igenom hållbara och säkra lösningar för en långsiktig och stabil utveckling in i framtiden.

Handelsbanken lägger stort fokus och är mån om din personliga utveckling och det finns stora möjligheter till att förkovra och fördjupa sig i nya tekniker inom tex .Net.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Exempel på arbetsuppgifter kan till exempel:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du ingår i ett område bestående av ca 26 utvecklare som ansvarar för utvecklingen för flertalet av bankens alla administrativa interna system. Geografisk placering är ute på Gärdet i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för teknik och utveckling. Du har erfarenhet av att programmera i VBA samt har arbetat med Access och databashantering. Du bör vara kunnig inom Excel, SQL och databasmodellering. Har du kunskaper inom .Net är det meriterande.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad, vågar ta plats och är självständig. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Vi söker en teamorienterad person som ser det som naturligt att dela med sig av sin kunskap inom teamet. Du är trygg i dig själv och har lätt för att knyt de kontakter som krävs med intressenter utanför ditt team så som drift/teknik och externa parter.

Alla lediga jobb