TNG
MTR Tech söker koordinator till ledningsgruppen

MTR Tech söker koordinator till ledningsgruppen

Nu söker MTR Tech en koordinator till Ledningsgruppen till deras kontor i Stockholm, läs mer och sök tjänsten redan idag!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-10-31
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Claudia Ullreich
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Nu söker MTR Tech en koordinator till Ledningsgruppen till deras kontor i Stockholm, läs mer och sök tjänsten redan idag!

Vill du arbeta i en problemlösande och koordinerande roll? Då är detta tjänsten för dig.
Som Ledningskoordinator på MTR Tech i Stockholm kommer du att få arbeta i en roll som innebär stort administrativt ansvar, varierande arbetsinnehåll samt goda möjligheter till personlig utveckling och avancemang.
Hos oss kommer du ingå i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du blir en del i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa. Vi ser gärna att detta är en tjänst som leder till en roll som junior Business controller hos MTR Tech längre fram i tiden.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med stort ansvar och variation i arbetsinnehållet samt goda möjligheter att genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du blir en del av ett team med trevliga och kompetenta kollegor som har en fin samhörighet som tillsammans skapar en mycket trivsam arbetsmiljö. 

Vi är öppna, varma och omtänksamma. Med ett tydligt, enkelt och pålitligt sätt vill vi hela tiden förstå mer för att komma framåt. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner såsom SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Stötta VD och ledningsgrupp i det dagliga arbetet
 • Paketera och skapa presentationer i PowerPoint 
 • Ta fram presentationsmaterial
 • Medverka på möten, föra anteckningar samt skicka sammanställningar till berörda parter
 • Ansvara för och utveckla QlikView
 • Ta fram siffror inför budget, prognos, analys, rapportering och uppföljning
 • Koordinera och boka in möten med interna och externa personer
 • Ansvara för att uppdatera och strukturera VD:ns kalendrar i Outlook
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Ledningskoordinator har du en central position i organisationen och spelar en mycket viktig roll för den dagliga verksamheten. På din avdelning sitter du tillsammans med 15 stycken kollegor som har en väldigt fin samhörighet och som inte har något emot att arbeta mellan gränserna. Din arbetsplats är belägen vid vackra Kungsholmen nära till både tunnelbana- och bussförbindelser. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställningsperiod på 6 månader för att sedan övergå till en tillsvidare anställning. Tillsättning sker omgående efter överenskommelse. Nästa steg för rätt person ser vi är en roll som junior Business controller hos MTR Tech. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Du har civilekonomexamen gärna med inriktning marknadsföring / marknadskommunikation / redovisning. 
 • Du har mycket god system/datorvana och behärskar Office-paketet på hög nivå. 
 • Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska. 

Som person är du serviceinriktad, hjälpsam och tillmötesgående. Det är en självklarhet för dig att alltid ge den bästa service du kan, oavsett vem som ber dig om hjälp. Vidare är du självständig, van vid att ta egna initiativ samt besitter sifferkunnighet och affärssinne. Du har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt samt ser till att alla dina uppgifter blir utförda, även när du blir avbruten av adhoc-uppgifter som måste prioriteras och lösas direkt. Flexibilitet och prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen då nivån på arbetsuppgifterna kommer att variera. 

TNG Group AB

TNG Group AB

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-31
Claudia Ullreich
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet

Rålambsvägen 17, 112 59 Stockholm