TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

MTR Tech söker koordinator till ledningsgruppen

Nu söker MTR Tech en koordinator till Ledningsgruppen till deras kontor i Stockholm, läs mer och sök tjänsten redan idag!

Vill du arbeta i en problemlösande och koordinerande roll? Då är detta tjänsten för dig.
Som Ledningskoordinator på MTR Tech i Stockholm kommer du att få arbeta i en roll som innebär stort administrativt ansvar, varierande arbetsinnehåll samt goda möjligheter till personlig utveckling och avancemang.
Hos oss kommer du ingå i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du blir en del i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa. Vi ser gärna att detta är en tjänst som leder till en roll som junior Business controller hos MTR Tech längre fram i tiden.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med stort ansvar och variation i arbetsinnehållet samt goda möjligheter att genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du blir en del av ett team med trevliga och kompetenta kollegor som har en fin samhörighet som tillsammans skapar en mycket trivsam arbetsmiljö. 

Vi är öppna, varma och omtänksamma. Med ett tydligt, enkelt och pålitligt sätt vill vi hela tiden förstå mer för att komma framåt. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner såsom SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Ledningskoordinator har du en central position i organisationen och spelar en mycket viktig roll för den dagliga verksamheten. På din avdelning sitter du tillsammans med 15 stycken kollegor som har en väldigt fin samhörighet och som inte har något emot att arbeta mellan gränserna. Din arbetsplats är belägen vid vackra Kungsholmen nära till både tunnelbana- och bussförbindelser. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställningsperiod på 6 månader för att sedan övergå till en tillsvidare anställning. Tillsättning sker omgående efter överenskommelse. Nästa steg för rätt person ser vi är en roll som junior Business controller hos MTR Tech. 

VEM ÄR DU?

Som person är du serviceinriktad, hjälpsam och tillmötesgående. Det är en självklarhet för dig att alltid ge den bästa service du kan, oavsett vem som ber dig om hjälp. Vidare är du självständig, van vid att ta egna initiativ samt besitter sifferkunnighet och affärssinne. Du har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt samt ser till att alla dina uppgifter blir utförda, även när du blir avbruten av adhoc-uppgifter som måste prioriteras och lösas direkt. Flexibilitet och prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen då nivån på arbetsuppgifterna kommer att variera. 

Alla lediga jobb