TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nätverkstekniker till Örebro universitet

Nu söker vi en nätverkstekniker som vill vara med och skapa förbättring med modern teknologi. Läs mer nedan!

Örebro Universitet är ett universitet på framfart och som satsar stort på att växa och utvecklas. Universitetet har en bredd som är kopplad till både forskning och utbildning. Från ett tekniskt perspektiv ligger vi i framkant när det kommer till AI, automation och Machine Learning. IT är ett viktigt stöd och förutsättning för att universitetet ska kunna nå sina mål som ett ledande universitet. Som nätverkstekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för drift och underhåll samt övervakning av vår nätverksinfrastruktur. Just nu pågår ett omfattande målbildsarbete kring vår nätverksarkitektur som innebär en spännande resa mot framtiden. Vill du vara med på den resan så är det hos oss du ska vara!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Örebro universitet erbjuder bra friskvård med gym, inomhushallar samt idrottsanläggningar på campusområdet. Vi är också måna om att ge utrymme för kompetensutveckling, personlig utveckling samt andra utvecklande aktiviteter.

Du erbjuds en roll med goda möjligheter att påverka i en organisation med korta beslutsvägar. Det finns ett stort engagemang och en stor förändringsvilja i organisationen. Du blir en del i ett kompetensstarkt team där samarbete och arbetsglädje är viktiga komponenter. 

Flextid
Flextid
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär mycket samarbete med övriga kollegor inom IT-avdelningen. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med:

Du kommer även vara delaktig i projekt både som deltagare och projektledare.

Värt att veta

IT-avdelningen består av ca 45 medarbetare fördelade inom enheterna IT-service, Drift Infrastruktur och Systemutveckling samt Digital styrning och utveckling. Denna tjänst är placerad inom Drift, Infrastruktur och Systemutveckling där du ansvarar över våra tre anläggningar som är Campus Örebro, Campus Grythyttan och Campus USÖ. Du rapporterar till chefen över enheten Drift Infrastruktur och Systemutveckling.

Arbetet är förlagt dagtid men på sikt ingår beredskapsarbete som roterar mellan dig och övriga kollegor inom enheten. 

Våra förväntningar

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning på nätverk samt med några års arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom routing/switching (Cisco), erfarenhet från att arbeta med brandväggar samt erfarenhet inom drift av LAN/WLAN. För tjänsten ser vi att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kräver även att du har körkort klass B. Har du även goda kunskaper inom nätverksrelaterade system och scripting så är det meriterande.

Som person är du driven, engagerad och har lätt för att arbeta självständigt. Du har en god samarbetsförmåga samt lätt för att leda andra. Vidare är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande, flexibel och öppen för förändringar.

Alla lediga jobb