TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

NCC i Solna söker Dansktalande IT-support

Kan du danska flytande och vill utveckla dina IT-kunskaper? Sök tjänsten som first line IT-support hos NCC Industry i Stockholm!

Vill du jobba inom IT-support och talar danska flytande? Nu finns möjligheten för dig att bli en del av en av nordens största byggföretag, NCC i Solna, Stockholm. Till NCC´s firstline support inom NCC Industry IT söker vi dig som vill utvecklas inom IT, växa i ditt arbete och vara en del av ett familjärt företag med service i fokus.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av nordens största byggföretag i en välkomnande organisation. NCC erbjuder dig ett arbete där IT, service och kommunikation står i fokus. I din roll som firstline IT-support på NCC kommer du att arbeta med applikationssupport för NCC´s interna system.

Här blir du en del av teamet som arbetar mot hela norden och här ges du stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll som supporttekniker och framförallt inom affärssystem.

Ny teknik
Ny teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll på NCC kommer du:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I din roll som firstline IT-support på NCC kommer du att ha en daglig dialog med uppföljning av NCC´s leverantörer. Här kommer du att delta i test och diverse projekt inom IT eller övriga projekt i verksamheten där IT-kompetens behövs. Här blir generalistkompetens och nyfikenhet att lära sig nytt en stor fördel, och det kommer att behövas för att bemästra den spretiga systemfloran där de gamla möter det nya.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som firstlinesupport krävs att du talar och skriver obehindrat på danska, svenska och engelska. Vi ser även att du: 

Som person är du lyhörd och prestigelös med en förmåga att arbeta väldigt självständigt.

Alla lediga jobb