TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

NCC i Solna söker dansktalande IT- supporttekniker

Vill du arbeta med support och drift? Nu söker vi en dansktalande IT-supporttekniker till NCC Industry i Stockholm.

NCC Industry satsar stort och söker därför ytterligare en dansktalande IT-supporttekniker. Här kommer du få möjligheten att arbeta i en servicefokuserad roll mot NCC Industrys nordiska kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta hos den ledande aktören i branschen, i en omväxlande och välkomnande organisation. Du blir en del av ett team som arbetar mot hela den nordiska marknaden där kommunikation och IT står i fokus. Här får du en flexibel roll som varierar efter projekt och behov. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra ett nordiskt tekniskt team som tillsammans supporterar Sverige, Norge, Danmark & Finland. Här får du en flexibel roll som varierar utifrån projekt och behov. Du kommer också att arbeta med dokumentation i säljsystemet samt vara involverad i både support och beställningsrutiner. Detta är en långsiktig konsulttjänst tillsammans med TNG men arbetet sker hos NCC Industry. 

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna tjänst ser vi att du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av att arbeta som supporttekniker. Du har studerat IT på gymnasiet eller högskola/universitet och har körkort B. Eftersom du supporterar den svenska och danska marknaden ser vi helst att du talar och skriver både svenska och danska flytande men minst krävs att du behärskar danska och engelska. 

Alla lediga jobb