TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

.NET / C#-Utvecklare till Dicom Expense, Stockholm

På Dicom Expense i Stockholm kommer du, genom ny teknik, få stora möjligheter att påverka produktens Backend och Arkitektur!

Som utvecklare hos oss på Dicom Expense kommer du vara en del av ett mindre, men kreativt utvecklingsteam där allas idéer värderas högt. Du kommer främst att jobba i C#, där du kommer utveckla backend-services och tillsammans med teamet driva projekt som har stor påverkan på produktens framtida design och funktion.

På vår backend kommer du vara med och migrera till en ny Microservice-plattform baserad på ASP.NET Core. Hos oss på Dicom Expense finns möjlighet att antingen fokusera på det område du tycker är roligast, alternativt jobba med flera olika områden om du föredrar omväxling.

VI ERBJUDER DIG

Här kommer du erbjudas stor frihet att kunna påverka de delar du kommer jobba med, utifrån dina kunskaper och intressen. Du blir en del av en platt organisation som verkligen uppskattar dina kunskapar och dig som medarbetare, där man ta beslut gemensamt och lyssnar på varandra.

Vi är en modern och flexibel arbetsplats som har förståelse för ditt livspussel och har ett stort fokus på trivsel och att du ska må bra. Du blir en del av ett litet snabbrörligt företag som tar snabba beslut, samtidigt som du har resurser och en stor trygghet i och med att Dicom Expense är ett välrenommerat bolag och har en välkänd produkt med god lönsamhet.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

På Dicom Expense kommer du vara med och utveckla Expense, som är en molntjänst som används både via webb och app. Den effektiviserar betalkortsfakturor, reseräkningar och kvitton digitalt, där vi samarbetar med alla stora banker och kortleverantörer och vi har idag över 35 000 användare i Norden.

Du kommer in i ett spännande skede där det kommer finnas stora möjligheter för dig att påverka funktionalitet och design, både när det gäller webb och app. Detta gör att du arbetar brett inom många olika tekniker och områden, samtidigt som du kommer få fördjupa dig inom det område som du brinner för. Här kommer du få starta upp projekt och driva dem tillsammans med ditt team till release.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett familjärt företag om ca 15 personer, där du ingår i ett självgående utvecklingsteam om 5 utvecklare. Du kommer sitta högst upp i fina lokaler på Sankt Eriksgatan i centrala Stockholm.

MER OM DIG

Vi ser helst att du har minst några års erfarenhet av att ha arbetat som utvecklare och/eller systemarkitekt, helst inom backend-utveckling men där det är uppskattat om du har kunskap och intresse inom apputveckling.

Vår utveckling sker i C# och .NET och vi söker framför allt dig som vill bidra med dina kunskaper inom något eller några av dessa områden:

Det viktigaste för oss är dock att du brinner för utveckling och ständigt vill utvecklas och testa nya tekniker och idéer för att få till så bra lösningar som möjligt. Vad vi ser i framtiden är exempelvis machine learning och AI.

Vi ser fram emot din ansökan!

Alla lediga jobb