TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

.Net Core utvecklare till SEB i Stockholm

Vill du vara med och utveckla microtjänster och ett nytt system? SEB i Stockholm söker en relationsskapande .Net Core utvecklare

Välkommen till ett team och en organisation där du får stort utrymme att få göra väldigt mycket. Som .Net Core utvecklare på SEB kommer du få nyutveckla microtjänster och ett nytt system i tätt samarbete med en mogen affärssida. Du kommer få arbeta med hela flödet där du framförallt fokuserar på Frontend. Som en del av SEB kommer du bidra till organisationens resa inom digitalisering och vägen mot att bli ett IT-företag med banktjänster.

OM JOBBET

Som .Net Core utvecklare kommer du vara delaktig i arbetet att flytta affärslogik till en ny strategisk arkitektur. Huvuduppgiften består av att utveckla microtjänster och bygga ett nytt system. Du kommer bli del av det nya teamet vilka sköter förflyttningen av affärslogiken.
Detta innebär bland annat att du kommer:

Teamet består av tvärfunktionellkompetens med bland annat tech lead, scrum master och automationstestare. Arbetet sker enligt agila metoder, med två veckor sprintar. Det förekommer också att man kör par- och mobprogrammering.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att komma till rätta i rollen ser vi att du har erfarenhet av Fullstack-utveckling med en betoning på Frontend. Du har tidigare jobbat med Frontend-verktyg så som Angular, React, Wue eller likvärdigt verktyg. Du har även kunskap av att bygga microtjänster. Dessutom har du en grund i Java och C# och utvecklat i .NET Core. Det är meriterande att ha haft en interaktion med CI/CD-pipelinen, arkitektur och design.
Då arbetet sker efter agila arbetsmetoder, är det positivt att ha verkat i liknande miljö tidigare. Par- och mobprogrammering är värdefullt att ha i bagaget. Har ovanstående erfarenheter skett inom bank, finans eller andra ekonomiska system är det positivt. För att kunna kommunicera effektivt behöver du kunna kommunicera skriftligt och muntligt på både engelska och svenska.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb