TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

.Net-utvecklare inom Core till SEB i Stockholm

Vill du jobba nära affären med fokus på enkelhet i en komplex miljö? Välkommen som .Net utvecklare till SEB Pension och Försäkring

Tycker du att pension och försäkringsråd kan vara komplicerade att förstå? Det vill vi på SEB Pension och Försäkring ändra på! Som .Net-utvecklare hos oss kommer du vara med på resan då vi skapar nästa generations pensions- och försäkringsrådgivningstjänster.

OM JOBBET

Som utvecklare inom .Net Core och C# kommer du få jobba med modern produktutveckling som gör skillnad! Hos oss blir du en del av ett korsfunktionellt multikulturellt team med kompetenser inom utveckling, UX, test och affärsförståelse.

Hos oss på SEB Pension och Försäkring kommer du bland annat:

Just nu utvecklar vi såväl plattformar som arbetssätt och du får möjlighet att bidra till vår automationsresa, såväl som vår strävan efter continious delivery och att nå vår målarkitektur med microservices. Vårt team är geografiskt fördelat mellan Stockholm och Kuala Lumpur, Malaysia. Resor kan förekomma. Vi sitter i prisbelönta lokaler i Solna.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

Du kommer tillhöra ett team som ansvar för både utveckling och förvaltning av våra applikationer. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba som utvecklare inom C# .Net Core. Vi jobbar med Angular i frontend så det är positivt om du har erfarenhet av fullstack-utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av e-Commerce, CRM-verktyg eller webbutveckling.

Det är också en fördel om du har erfarenhet av TDD, en deploy- och release-process med TFS, Docker/OpenShift, Jira och Git.

I vårt team värderar vi dina kommunikativa egenskaper, förmågan att dela med dig och viljan att lära nytt. Då vi jobbar internationellt är det viktigt att du trivs i en mångkulturell miljö och kommunicerar på engelska i tal och skrift. Vi tror att du delar vår syn att kontinuerligt förbättra vårt samarbete inom teamet såväl som med intressenter från verksamhets- och affärssidan.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb