TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Noggrann Ekonomiassistent till Stockholm!

Vår kund, ett välkänt bolag med kontor i centrala Stockholm, söker en trygg ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontra!

Är du en trygg och stabil ekonomiassistent som har arbetat med stora flöden och har erfarenhet av både kund- och leverantörsreskontra? Värdesätter du varierande arbetsuppgifter och ett stort välkänt bolag där du får bidra med din positiva inställning och kompetens? Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående.

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har kontor mitt i centrala Stockholm, vid Kungsträdgården. Du erbjuds ett konsultuppdrag på 8 månader med möjlighet till förlängning hos ett uppskattat och välkänt bolag med spännande utvecklingsmöjligheter.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i reskontragruppen med främst leverantörsreskontra, men vid behov även kundreskontra. 

Arbetet består bland annat i att:

Värt att veta

Tjänsten utgår från vår kunds huvudkontor och är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig fram t.o.m. 31/8 2023, med goda möjligheter till förlängning. För dig som önskar finns även möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar/vecka. Arbetstiderna är 08.00-16.30 med 45 minuters lunch.

Tjänsten ska tillsättas omgående.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en noggrann lagspelare, men som inte duckar för eget ansvar. Du är trygg i dig själv och vet vad du kan samtidigt som du är en positiv person som tycker det är viktigt att bidra till en bra arbetsmiljö. Vidare har du ett ett öga för detaljer, är snabblärd och utrustad med tålamod. Din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent gör att du har ett helhetstänk och vana av olika system. Du arbetar strukturerat och analytiskt och är en person med stor servicekänsla!

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundreskontra och erfarenhet av arbete i Rillion/IFS.

Alla lediga jobb