TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nordax Bank i Stockholm söker bolånehandläggare

Vill du jobba med bolån på Nordax Bank? Det norska teamet i Stockholm behöver nu utökas och de söker efter sin nya kollega.

Vill du vara med och göra skillnad på bolånemarknaden? Vi söker dig som vill göra någon annans dröm verklig. Som bolånehandläggare vid Nordax har du möjligheten att hjälpa kunder att förverkliga sina bostadsköp.

För dig som jobbat med privatlån eller bolån vet att varje möte blir personligt och du är den som kommer göra skillnad för kunden. Ett sammansvetsat gäng hälsar dig välkommen och tillsammans kommer ni ha roliga arbetsdagar ihop där ni intar och expanderar på den norska bolånemarknaden.

Ditt anställningserbjudande

Då den norska marknaden är på tillväxt finns stora möjligheter för dig att vara med och påverka hur marknaden ska angripas och utvecklas. Över lag råder en stor uppmuntran till kreativitet i bolaget. Här välkomnas nya idéer och effektiviseringsteorier där du har en stor möjlighet att påverka

Du blir välkomnad av en stöttande chef och rutinerade kollegor som kommer att introducera dig i rollen och bidra till att du får den bästa starten och utbildningen för att lyckas i rollen.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst avser avdelningen Bolån Norge och dina arbetsuppgifter är bland annat:

Värt att veta

Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder i telefon för att identifiera deras behov. Arbetet innebär även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa - allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen. Det norska bolåneteamet som du kommer tillhöra består idag av 10 personer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av bolånehandläggning. Vidare är du serviceminded och tycker det är roligt att arbeta mot uppsatta mål. Du är en lagspelare som gillar att ha många bollar i luften och kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten.

Alla lediga jobb