TNG
Nordic Service Coordinator till Arjo i Malmö

Nordic Service Coordinator till Arjo i Malmö

Nordic Service Coordinator med intresse för teknik och koordinering till uppdrag hos Arjo i Malmö

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-04-25
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Jenny Andreasson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Nordic Service Coordinator med intresse för teknik och koordinering till uppdrag hos Arjo i Malmö

Har du erfarenhet från en koordinerande roll, intresse för teknik och trivs i en roll med många kontaktytor? Då kanske detta uppdrag i en spännande internationell miljö hos vår kund Arjo i Malmö är något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas i en spännande och viktig bransch och vara med och forma din arbetsdag och roll. Du kommer att arbeta på ett internationellt huvudkontor och få möjligheter att utvecklas och arbeta inom medtech.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du att trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Nordic Service Coordinator så kommer du att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor. Du kommer framförallt att arbeta nära och stötta organisationens Fältservicetekniker och arbeta med planering, schemaläggning och administration. Du kommer även arbeta med service och kommunicera mot kund, såsom säljsupport, uppföljning, teknisk support och ha en överblick över servicekontrakt. Du kommer även att få möjlighet att arbeta nära säljorganisationen och dela information och möjligheter som kommer upp från serviceverksamheten. 

I rollen ansvarar du även för lager av serviceverktyg/reservdelar och leasingavtal för servicebilpark. Periodvis kommer du även att arbeta med kvalitetskontroll och inköp efterhand.

Då detta är en ny roll kommer du att få möjlighet att vara med i utvecklingen av rollen som kommer att formas vidare efterhand.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är ett heltidsuppdrag, placerat i Malmö, som pågår under ca 6-9 månader i denna form med möjlighet för anställning hos vår kund i förlängningen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor.
  • Har du erfarenhet av att arbeta med kundservice, teknisk support, säljkoordinering eller logistikkoordinering är det meriterande.
  • För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha ett teknisk intresse, god kunskap inom office och systemvana.
  • Har du tidigare arbetat i M3 är det meriterande.
  • Det är viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift och något av de tre språken; svenska, danska eller norska, flytande i tal och skrift. Du behöver även ha en god förståelse för de övriga två nämnda språken i tal och skrift då du kommer att arbeta i en nordisk organisation.


Som person:

  • För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara flexibel och tycka om att samarbeta och stötta andra i ditt arbete. För dig är det viktigt att ditt arbetet ska komma andra människor till nytta.
  • Att sätta laget före jaget är självklart för dig men du har inte heller några problem att ta ansvar för ditt eget arbete. Du arbetar självständigt och tar gärna egna initiativ.
  • Eftersom du arbetar i en koordinerande roll med parallella uppgifter och många kontakter behöver du ha ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt som leder till att du levererar enligt plan.
  • Du är öppen för att lära nytt, vill utvecklas och tycker om att hålla dig uppdaterad.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-25
Jenny Andreasson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö