TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nordisk transportansvarig Swedol/Tools (Alligo)

En utvecklande roll för dig som vill ha ett taktiskt och operativt ansvar för de nordiska transporterna inom Alligo (Swedol/TOOLS)

Vill du arbeta i ett företag där vi bygger vår verksamhet på engagemang, samarbete och kompetens? Är du resultatdriven, relationsbyggande, strukturerad och har en bra helhetssyn? Bra! Nu söker vi dig som vill ansvara för våra utgående transporter i Sverige, Norge och Finland. Hos oss på Alligo får du verka i en utvecklande och affärsnära roll med många kontakter såväl internt som externt.

I rollen som ansvarig för våra outboundflöden, får du driva och koordinera frågor för att säkerställa en effektiv logistik tillsammans med interna intressenter, speditörer och transportörer. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Swedol/TOOLS – Alligos arbete genomsyras av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll på företaget arbetar alla tillsammans som en del av ett lag. Ett lag med gemensamma värderingar och ett och samma mål - att få proffsens företag att fungera.

För tjänsten erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i Swedol / Alligos butiker.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som transportansvarig för våra outboundflöden ingår du i ett nordiskt team som stöttar samtliga logistikenheter inom företaget. I rollen rapporterar du till vår varuförsörjningschef som sitter i Örebro. Då funktionen är relativt ny kommer du vara en viktig del i dess uppbyggnad och du kommer få driva frågor som är både mer operativa som strategiska. 

Resor i jobbet förekommer då rollen stöttar hela vår nordiska verksamhet. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Då vi verkar i flera länder talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat. 

Som person är du prestigelös och trivs i en föränderlig miljö, där du har lätt för att prioritera det som är viktigt. Du agerar på eget initiativ och får saker att hända. Vidare har du lätt för att uttrycka dig, har lätt för att skapa en helhetsbild, är analytisk, strukturerad och samarbetar effektivt med andra. 

Alla lediga jobb