TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nu söker AstraZeneca i Göteborg en Chefsassistent!

Letar du efter en utmanande och spännande roll? AstraZeneca i Göteborg söker nu en chefsassistent!

Letar du efter en utmanande chefsassistent roll där du kan utveckla din administrativa kompetens och arbeta med spännande projekt? Vill du vara en del av ett samarbetande team i en blomstrande och aktiv administrationsgemenskap som är engagerad i att stödja ständiga förbättringar? Nu söker AstraZeneca i Göteborg en chefsassistent som stödjer Discovery Sciences ledarskapsteamet. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi har en spännande möjlighet för dig att gå med i ett team av PA/Senior administratörer som stödjer Discovery Sciences ledarskapsteam. Här kommer du att bli uppskattad för dina bidrag och få alla verktyg du behöver för att utmärka dig på alla nivåer och bli uppmuntrad och stöttad att tänka kreativt i vår dynamiska miljö. Här är vi fria från rädsla för att misslyckas, fria att ställa frågor och fria att fatta djärva beslut.

Du kommer att tilldelas seniora chefer på avdelningen för att ge utmärkt chefsassistent stöd och administration. Du kommer att ge råd och vägledning om alla aspekter inom administration och efterlevnad för att se till att alla följer bästa praxis. Du kommer att arbeta i ett vänligt och samarbetande team i en blomstrande och aktiv administrationsgemenskap som är engagerad i att stödja ständiga förbättringar

 

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Genom att arbeta tillsammans över olika tidszoner, kommer ditt fokus som chefsassistent att ligga på att ge chefsassistent -stöd till dina ledare och till avdelningen och ledarteamet. Du kommer att representera seniora chefer med högprofilerade interna och externa intressenter, schemalägga möten inklusive att förbereda agendor, koordinera ledarteams möten och evenemang, upprätthålla dokumentation och hitta möjligheter att göra ständiga förbättringar.

I rollen som chefsassistent kommer du att:

Värt att veta

Business Planning an Operations (BPO) tillhandahåller kommunikation, operativt stöd och ledarskapsmöjligheter inom Discovery Sciences, en vetenskaplig expertfunktion som tillämpar djup teknisk expertis inom specialistteknologi. BPO spelar en nyckelroll i gränssnittet med den bredare verksamheten, fungerar som en central samordningspunkt med HR, Finans, Global Pipeline and Portfolio Management (GPPM) och företagskommunikation, för att säkerställa att vi är anpassade till affärsrapporteringsstandarder och bästa praxis, och tillhandahåller lämplig rapporteringsinformation för att informera och utveckla affärsstrategi och portfölj.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid och du har möjlighet till att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår klient. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. 

Urvalet sker löpande!

 

 

Våra förväntningar

För att du ska trivas i rollen som chefsassistent ser vi gärna att du har:

Vi ser gärna också att du har bra kommunikationsförmåga med god affärsmedvetenhet där du ska kunna hantera mycket konfidentiell information. Du ska även kunna hantera och lösa utmaningar snabbt och effektivt, med flexibilitet för att anpassa dig till förändrade situationer.

Alla lediga jobb